reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

* Nasze BRZUSZKI *

reklama
szcześciara też uważam że brzuszek masz wysoko, więc chyba jeszcze nie nadeszła na Ciebie pora :D

Rajani już ma niżej brzuszek- chyba że tak na fotce wyszło

Ale oba ładne i kształtne :)

Nova no wlasnie moj brzuszek jest nisko - i dzis sie czuje jakbym miala dostac bolesnego okresu, niech maly sie trzyma lepiej do srody wtedy mam wizyte i bede wiedziala czy cos sie dzieje czy nie - narazie leze i ruszam sie tylko do kuchni i lazienki.

Hm szkoda ze nie mam zdjecia jak moj byl wyżej, tak dla porownania. a moze moj syn ma duza glowe i nie wejdzie cala w miednice? :D heh
Co i rusz mam bole, co jakis czas skurcze, do tego chodze na szerokich nogach i wygieta do przodu, czasem czuje jak mi uderzy, jesli tak to ozna nazwac, w kosc w miednicy.
Tesciowa mnie wygania do lekarza bo twierdzi ze to nie jest normalne a ja ciagle mam nadzieje ze zaraz porod sie zacznie :/ jutro mam wizytę u lekarza, ciekawe co na to powie

szczęściara, rajani brzuszki już robią niezłe wrażenie, ale te dolegliwości które opisujecie to chyba dotyczą większości kobiet. Mam nadzieję, że na waszych wizytach będzie wszystko ok. i dotrwacie do swoich terminów.

36tc5dn ;]

Załączniki

• 20130917_124154.jpg
    20130917_124154.jpg
    24,7 KB · Wyświetleń: 118
Dżaga śliczny brzuszek. :-)
Ja może zrobię zdjęcie mojego jak tylko w tym bałaganie znajdę jakieś miejsce, gdzie się da zdjęcie zrobić.

reklama
Do góry