reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

* Nasze BRZUSZKI *

reklama
Piękne brzuszki wszystkich :) moj caly czas okrągły jak piłeczka a dzisiaj mały tak sie wypiął ze wyglądałam jakbym miała zdeformowany brzuch śmiesznie wyglądał :D

joanna ja mam to samo odczucie że mój brzuch dość nisko jest...
jak mierzę na wysokości pępka to jest 104 cm ale jak patrzę na mój brzuch to wcale duży nie jest więc zastanawiam się na ile miarodajny ten obwód jest... ale co tam najważniejsze że młoda rośnie a kształt i wysokość to najmniejszy problem :)

Deli potwierdzam Twój brzuszek jest duży i piękny. A Ty jak obiektywnie oceniasz mój? Bo mnie się wydaje mały, ale D twierdzi, że mam wielki bemben. :-D Oczywiście, że jest piękny, to wiem ;-)

reklama
dziewczyny wszystkie brzuszki sa cudne, dla kazdego caluski od nas. a my dzisiaj wygladamy tak mamy 96 cm na wysokosci pepka DSC_0084.jpgDSC_0089.jpgoczywiscie mistrz drugiego planu musial sie pojawic:-)

Załączniki

• DSC_0084.jpg
    DSC_0084.jpg
    13,5 KB · Wyświetleń: 73
  • DSC_0089.jpg
    DSC_0089.jpg
    10,1 KB · Wyświetleń: 80
Do góry