reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

* Nasze BRZUSZKI *

reklama
Cycki tylko na zdjeciu tak wygladaja ale zrobiły sie duze... po porodzie bedzie pewnie niezła maciora ze mnie :p
ale dzieki dziewczyny :)

dżaga fajowa piłeczka :-)

Domek mojego bobasa ma już 112cm a jestem w 34tyg ciąży,a tak od ponad tygodnia zauważam,że strasznie rośnie,aż mnie skóra na brzuszku leciutko swędzi :tak:

Postaram się dodać dziś zdjęcia mojej piłeczki bo jeszcze żadnego nie dodawałam,a też chętnie się pochwalę :-)

Dziewczyny, w którym miejscu mierzycie brzuszki? Mi się wydaje, ze mam taki wielki już i już mi naprawdę ciężko jest! Zmierzyłam i mi wyszło 97cm a mierzyłam na wysokości pępka. Jutro wizyta - ciekawe ile kg na plusie.

reklama
Do góry