reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

* Nasze BRZUSZKI *

reklama
Antiope no to zapraszam- pakowaj walize i przyjezdzaj na weeknd zrobimy Ci sesyje- a małż w tym czasie neich tam działa z tym remontem:)

Die_perle hehe bardzo chętnie bym tak zrobiła, ale D chyba by mi kasy na podróż nie dał, bo jak wpadłam na pomysł, że dopóki nie skończy remontu, to się przeniosę do mamy (która mieszka 10 min od nas samochodem), to też mu się takie rozwiązanie nie podobało, więc podejrzewam, że gdzieś dalej tym bardziej by mnie nie chciał puścić ;-)

w sumie za 300 zł to tutaj spokojnie dojedziesz:) wiec kasa przeznaczona na sesje może być przeznaczona na podróż:p

no z zasady nie paplam jęzorem bez sensu:) także- na serio serio :) tylko musisz przyjechać do mnie - a ja /my ci zrobimy sesje brzuszkowa- spac cie ulokuje tez i jak odpoczniesz to sobie wrócisz do D :p a ja zdjęcia obrobię i do tygodnia ci przesle:)

reklama
Do góry