reklama
die_perle
Fanka BB :)
Oskaa
Załączniki
ewelinkowska
Ale piękności dziewczyny!!! Ja też się wybieram na taką sesję, może w następny weekend...albo w ten wtorek, bo mąż będzie miał wolne
Antiope
Die_perle, Oskaa piękne zdjęcia. :-)
Ja się zaczęłam rozglądać na necie za fotografami robiącymi zdjęcia ciążowe, bo jeśli chodzi o mojego, to nie mam na co liczyć, że mi jakieś zdjęcie zrobi, a na pewno już nie jakieś super artystyczne i piękne. Myślę, że umówię się na taką sesję jakoś pod koniec sierpnia, żeby brzuszek był jeszcze większy, ale żeby jeszcze było ciepło i żeby można ładne zdjęcia w plenerze porobić. No i jeszcze muszę uzbierać na to kasę, bo z tego co patrzyłam, to koszt to średnio jakieś 300 zł
Ja się zaczęłam rozglądać na necie za fotografami robiącymi zdjęcia ciążowe, bo jeśli chodzi o mojego, to nie mam na co liczyć, że mi jakieś zdjęcie zrobi, a na pewno już nie jakieś super artystyczne i piękne. Myślę, że umówię się na taką sesję jakoś pod koniec sierpnia, żeby brzuszek był jeszcze większy, ale żeby jeszcze było ciepło i żeby można ładne zdjęcia w plenerze porobić. No i jeszcze muszę uzbierać na to kasę, bo z tego co patrzyłam, to koszt to średnio jakieś 300 zł
die_perle
a ja z niecierpliwością czekam na ZŁOTĄ JESIEŃ- marzy mi się ciążowa sesja właśnie na jesieni- takiej złocistej pełnej opadających liści słonecznej!! ciekawe czy się uda- ale gdyby się udało....byłabym strasznie szczęsliwa...a tymczasem...musimy się w końcu zabrać za jakieś fotki "niewplenerze"
a póki co to jeszcze kilka w bambusowym gaju black&white
a póki co to jeszcze kilka w bambusowym gaju black&white
Załączniki
Ostatnia edycja:
reklama
Paulinek
Styczniowe mamy'08
Dziewczyny super zdjecia.
Ja tam pewnie wczesniej urodze niz sie zdecyduje cos popstrykac. Ale ant-zdjeciowa jestem jesli chodzi o mnie. Bo dzieci to juz co innego.
Ja tam pewnie wczesniej urodze niz sie zdecyduje cos popstrykac. Ale ant-zdjeciowa jestem jesli chodzi o mnie. Bo dzieci to juz co innego.