reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

* Nasze BRZUSZKI *

reklama
djablica zgramy, śliczny brzuszek !! :)

To jednak sprawa indywidualna. Wczoraj widziałam znajomą która jest w dokładnie tym samym tygodniu co ja, i miałam wrazenie że ma ogromy brzuszek :szok: Ale ogólnie tez bardzo przytyła na rękach, nogach... wyglądala na 9 miesiąc...
U mnie najczęściej zwracają uwagę, że przytyłam na twarzy :crazy: wczoraj koleżanki z którymi nie widziałam się jakiś czas czas stwierdziły że wyglądam zgrabnie, jak na ciąże :] Nie przyznałam się ile przytyłam już ...

Ja i moj wielgasny brzusiolek...
SAM_0405.jpgSAM_0529.jpg

Smiejemy sie z mezem ze mamy na tym etapie takie same brzuszki :-D

Załączniki

• SAM_0405.jpg
    SAM_0405.jpg
    30,9 KB · Wyświetleń: 90
  • SAM_0529.jpg
    SAM_0529.jpg
    31,2 KB · Wyświetleń: 104
Ostatnia edycja:
djablica fajny brzunio i wcale nie taki wielki biorąc pod uwagę, że to Twoje już trzecie dziecko. Podobno w następnych ciążach dużo szybciej rośnie bęcol :)

Iwona no no ciężarówki dwie :)
W zeszłym roku byłam w Olsztynie na imprezie motoryzacyjnej w Dajtkach na lotnisku i strasznie mi się okolice podobały. Tak zielono i dużo wody w koło! PIĘKNIE!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny fajne zdjęcia.
Osa ja bym w życiu nie powiedziała, że jesteś 25tyg. ciąży:-p

novaspace też mam koleżankę która jest w tym samym tygodniu co ja (termin na 05.10) i nie wiem jak ona to zrobiła, ale ma PŁASKI brzuch:szok: Boże ja nie potrafię się nadziwić jak to do cholery jest możliwe, ja w 10 tyg. miałam większy brzuch niż ona teraz. Za to wszystko poszło jej w tyłek i biodra.

Ostatnia edycja:
Do góry