reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

* Nasze BRZUSZKI *

Już się z nas niezłe bąbki robią :D U mnie M zarobiony to sobie sama cyknęłam tylko taką fotkę :) Na zdjęciu poniżej dwa grubasy ^^

DSCF3616.jpg

Brzuch juz mam duzy, jak pomysle ze teraz maly ma 600g to gdzie tu do 3 kilo :szok: Przecież ja się będę toczyć jak piłka bo mi brzuch z przodu rośnie a boczki od tego siedzenia na pupie nad tylkiem :szok:

A czy tylko mi przestały rosnąć piersi? Nie musze juz zmieniac stanika na wiekszy chyba jakos od hm 2 miesiecy? Jakos od kwietnia mam ten sam rozmiar

Załączniki

• DSCF3616.jpg
    DSCF3616.jpg
    21,9 KB · Wyświetleń: 75
Ostatnia edycja:
reklama
szczęściara bardzo fajny, zgrabniutki brzuszek.
U mnie piersi cały czas rosną, choć już wolniej. Przez ostatnie dwa miesiące to jakieś 4 cm w obwodzie.

Szczęściara super brzuszek! A ten kociak przecudowny! Ile ma msc? :)

Mi piersi też już nie rosną na szczęście, rosły w I trymestrze tylko. Pewnie jak dojdzie mleko w nich to jeszcze urosną.

Szczęściara, piękny brzuszek. Jest akurat, naturalny i dobrze, że nam tak ładnie rosną. Tylko być dumną. :) A kotek będzie maluchowi bajki mruczał.

szczesciara śliczny brzusio:) widać ze maluszek rośnie:) a kotek widzę do brzuszka sie tuli, moja tez robi to coraz czesciej a czasem łobuzów zrobi małym trzęsienie brzuszka bo przejdzie sobie po nim xD

reklama
szczęściara oj ładny już domek :) joanna duży, kształtny i śliczny brzusio

Tez macie wrażenie że Wasze brzuszki ostatnio powiększają się z dnia na dzień :szok:? :tak:

Do góry