reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

* Nasze BRZUSZKI *

reklama
Antiope ja też tak wole, przynajmniej wyglądam proporcjonalnie. Mi wszędzie dużo poszło zwłaszcza w biust :-D Z miski B wskoczyłam na D :-):-):-)

osa zgrabny ładny brzuszek :)
ewelinkowska no również ślicznie...
Iwona prześcigniesz męża bardzo szybko :)
Naprawdę dziewczyny wyglądacie bardzo zgrabnie!

novaspace też mam koleżankę która jest w tym samym tygodniu co ja (termin na 05.10) i nie wiem jak ona to zrobiła, ale ma PŁASKI brzuch:szok: Boże ja nie potrafię się nadziwić jak to do cholery jest możliwe, ja w 10 tyg. miałam większy brzuch niż ona teraz. Za to wszystko poszło jej w tyłek i biodra.

No mnie na początku też wszystko szło w biodra, ale teraz wyglądam proporcjonalnie na ciężarną :D Powiem szczerze, że nie chciałabym mieć całkiem płaskiego brzucha na tym etapie ciąży... Nie przeszkadza mi, że ciąża jest widoczna, nawet jestem z tego dumna :) Gruba ale szczęśliwa :-D

O jakie tu ladne brzuszki.
A ja nijak nie moge sie zebrac, zeby zrobic sobie zdjecie. Mysle ze to zalezy troche od bioder. Te drobne o waskich biodrach zazwyczaj maja takie ladne brzuszki jak pileczki. Tez wole zeby jednak poszlo mi w brzuch niz tylek (o ile sie pozniej z tego brzuszka wyniesie:-D). Zauwazylam tez, ze w ubraniach typowo ciazowych mam brzuszek ciazowy, w zwylkych moich ubraniach )przedciazowych, wygladam cokolwiek dyskusyjnie, raczej grubo niz ciazowo, jakbym chciala ukryc sadelko:no:

brzuchol111.jpg
Taaaki duzy juz jest. Eh coraz ciężej mi siadać, schylać sie itd. I Franek od kilku dni ma kolejny boom na wzrastanie bo budze sie rano i czuje ze codziennie jest wiecej. Na zdjeciu nie widac ale zyly mi bardzo widac ma calym brzuchu... Na te moje okropne boczki nad tylkiem prosze nie zwracac uwagi :sorry:

Załączniki

• brzuchol111.jpg
    brzuchol111.jpg
    12 KB · Wyświetleń: 66
kurcze patrzcie jak to teraz wszystko fajnie wygląda normalnie galeria wielkości i kształtów- może na koniec w jednym wpisie wkleimy taki kolarz październikowy- z końcówek z samymi brzuszkami:)

osa- patrze na ten twój brzuszek i widze swój z pierwszej ciąży -mogę powiedzieć ze taka ciaze się wygodnie nosi...nie wiem czy to tez ma związek ale prod był szybki- a mloda naprawdę spora:)

iwona- ty tak tam marudzilas ze grubas ze wielki brzuszek a ja tu widze sliczna laske ze slicznym brzuszkiem- a ty kokieciaro ty:p

ewelinskowksa - sliczny kwiatkowy brzunio:)

szczesciara twój jest tez cudowny- i nie wiem o jakich boczkach ty piszesz ???

reklama
Do góry