Dziękuję dziewczyny. :-) Co do mojej wagi, to powinnam normalnie ważyć z 5 kg więcej. :/ Nie byłam nigdy na żadnej diecie i przyznam, że lubię jeść i nieraz przed ciążą (teraz okropne mdłości) jadłam bardzo dużo, ale waga i tak ta sama, czyli za niska. Powinnam się podtuczyć.
reklama
die_perle
Fanka BB :)
Dobra- przedstawiam wille z basenem i garażem na Monstertraka...Groszek się rozpycha w szaleńczym tempie- zdjęcie robocze ale trzeba w końcu jakiś ślad w budowie zostawić....Zobacz załącznik 550574
P
_pietrucha_
Gość
die perle - cudny widok, na taką willę można patrzeć cały czas!
ja również mam willę z basenem Ale widzę,że jeszcze garaż sobie robicie - ale to chyba na biust U mnie na razie biust ma w nosie i nie rośnie;(
Dzisiaj byłam u znajomej...ona jest w 29 tyg , a ma brzuch mniejszy niż ja
ja również mam willę z basenem Ale widzę,że jeszcze garaż sobie robicie - ale to chyba na biust U mnie na razie biust ma w nosie i nie rośnie;(
Dzisiaj byłam u znajomej...ona jest w 29 tyg , a ma brzuch mniejszy niż ja
die_perle
Fanka BB :)
Moj biust tez nie rosnie- w poprzedniej ciązy było to samo- on wiecznie ma wielkość i kształt niezmienny
a co do wielkości brzucha...z Młodą miałąm taki koncem 7 miesiaca początkiem 8....jakas masakraaaaaaaaaaaaaa az sie boje co to bedzie potem..ale poki co- szłam dzis po ogrodzie botanicznym i wypinałam jeszcze tą swoją kule z dumą
a co do wielkości brzucha...z Młodą miałąm taki koncem 7 miesiaca początkiem 8....jakas masakraaaaaaaaaaaaaa az sie boje co to bedzie potem..ale poki co- szłam dzis po ogrodzie botanicznym i wypinałam jeszcze tą swoją kule z dumą
reklama
koreczek83
Mama wrześniowa 2005
di perl ja tez taki miałam z Darią pod koniec 7 miesiąca ...
ale cycuchy i teraz i wtedy mi rosły i sa wielkie ....
ale cycuchy i teraz i wtedy mi rosły i sa wielkie ....