reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

* Nasze BRZUSZKI *

Dziękuję dziewczyny. :-) Co do mojej wagi, to powinnam normalnie ważyć z 5 kg więcej. :/ Nie byłam nigdy na żadnej diecie i przyznam, że lubię jeść i nieraz przed ciążą (teraz okropne mdłości) jadłam bardzo dużo, ale waga i tak ta sama, czyli za niska. Powinnam się podtuczyć.

reklama
Wow Joanna ślicznosci!!! jesteś szczuplutka więc tym bardziej ten brzusio nie budzi wątpliwosci- śliczny domek!!!

die perle - cudny widok, na taką willę można patrzeć cały czas!
ja również mam willę z basenem :D Ale widzę,że jeszcze garaż sobie robicie - ale to chyba na biust:) U mnie na razie biust ma w nosie i nie rośnie;(

Dzisiaj byłam u znajomej...ona jest w 29 tyg , a ma brzuch mniejszy niż ja:D:D:D

Moj biust tez nie rosnie- w poprzedniej ciązy było to samo- on wiecznie ma wielkość i kształt niezmienny:p

a co do wielkości brzucha...z Młodą miałąm taki koncem 7 miesiaca początkiem 8....jakas masakraaaaaaaaaaaaaa az sie boje co to bedzie potem..ale poki co- szłam dzis po ogrodzie botanicznym i wypinałam jeszcze tą swoją kule z dumą:D

reklama
Do góry