reklama
die_perle brzuszek rewelacyjny i trzeba z dumą pokazywać
pietrucha, die_perle u mnie też biust nie rośnie. W poprzedniej ciąży rozmiar nie zmienił się, w tej identycznie...ciągle taki sam. Jedyny moment kiedy zwiększył rozmiar to jak karmiąc wyszłam na spacer i nie zdążyłam nakarmić dziecka na czas, hehe. Wtedy rosło i bolało...ale w ciąży nic a nic.
pietrucha, die_perle u mnie też biust nie rośnie. W poprzedniej ciąży rozmiar nie zmienił się, w tej identycznie...ciągle taki sam. Jedyny moment kiedy zwiększył rozmiar to jak karmiąc wyszłam na spacer i nie zdążyłam nakarmić dziecka na czas, hehe. Wtedy rosło i bolało...ale w ciąży nic a nic.
die_perle brzuszek bardzo ładny, chyba nawet taki jak mój. Też mi rośnie szybciej niż w pierwszej ciąży. Choć pod koniec 1 ciąży to byłam mały hiocio :-).
pietrucha, die_perle moje piersi rosną. Może nie jakoś szybko, ale widać różnicę.
pietrucha, die_perle moje piersi rosną. Może nie jakoś szybko, ale widać różnicę.
szczęściara13
Fanka BB :)
koreczek83
Mama wrześniowa 2005
szczęściara13
Fanka BB :)
Heh mówicie że nie jest najgorzej? Kupiłam już sobie spodnie dresowe bo wszystkie jeansy odpadły, w jeansowe spódniczki też już się nie mieszczę niestety ku smutkowi mojego N... Heh ale na wyprzedaży w centrum handlowym znalazłam sukienki jeszcze z zeszłorocznej przeceny po lecie. I za 10zł od sztuki się obkupiłam na upalne dni i duuuży brzuch
reklama