Jak to? To co sobie rok dodajesz?Ale może już coś się pozmieniało.. w końcu mama rodziła mnie w 1984;-)
reklama
Antiope
Fanka BB :)
martOocha opuchlizna to pewnie niezdrowa, ale waga w ciąży +9 już nie koniecznie. Moja koleżanka rodziła dziecko w zimie (chyba jakoś w grudniu) i opowiadała, że tak jej nogi spuchły, że nie mogła ich w żadne buty wsadzić i tym sposobem do porodu, przy mrozie i śniegu szła w japonkach...
P
_pietrucha_
Gość
Hehehe, a ja nawet sobie nie zdawałam sprawy, że larmo to nasze śląskie
No faktycznie, będzie i u mnie wesoło na święta Bożego Narodzenia, ale to dobrze Ja lubię rodzinną, pełną gwaru i zamieszania atmosferę - w przeciwieństwie do mojego męża
No faktycznie, będzie i u mnie wesoło na święta Bożego Narodzenia, ale to dobrze Ja lubię rodzinną, pełną gwaru i zamieszania atmosferę - w przeciwieństwie do mojego męża
Kamcia2810
Fanka BB :)
Ja tym bardziej, zwłaszcza, że moi rodzice nie są Ślązakami ;p
dziamdziaki
Zaciekawiona BB
jak to dodaję?
Sorry MartOocha jakoś mi w głowie utkwiło, że na liście październikowych podałaś, że masz 30 lat:-)
Coś mi się pokiełbasiło!
Paulinek
Styczniowe mamy'08
O widze tu ladne brzuszki powklejane:-) Chwalilam sie jeszcze w zeszlym tygodniu ze u mnie plasko i tak mnie ladnie "wybrzuszylo" w weekend ze sie nie poznaje. Szczegolnie widac wieczorem. Prawie jak brzuszek Kamci Na szczescie garderoba mi jeszcze pasuje.
hehe no ja myślę!;-) do 30 tki to jeszcze troszkę;-).Sorry MartOocha jakoś mi w głowie utkwiło, że na liście październikowych podałaś, że masz 30 lat:-)
Coś mi się pokiełbasiło!
No ja mam brzuszek bardziej widoczny tez wieczorami..ale jako wykładnik chyba powinno się brać ten poranny..
reklama
Tez mi się tak wydaje. U mnie różnica jest ogromna. Z rana tylko zarysowana linia nadcipia (jak to któraś napisała), a wieczorem brzuchol jest spory. Wzdęcia już mniejsze to ten wieczorny bęcuch też mniejszy niż kilka dni temu. Tak więc duże wieczorne brzuchy to wynik najedzenia i gazówNo ja mam brzuszek bardziej widoczny tez wieczorami..ale jako wykładnik chyba powinno się brać ten poranny..