reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

* Nasze BRZUSZKI *

reklama
martOocha opuchlizna to pewnie niezdrowa, ale waga w ciąży +9 już nie koniecznie. Moja koleżanka rodziła dziecko w zimie (chyba jakoś w grudniu) i opowiadała, że tak jej nogi spuchły, że nie mogła ich w żadne buty wsadzić i tym sposobem do porodu, przy mrozie i śniegu szła w japonkach...

Hehehe, a ja nawet sobie nie zdawałam sprawy, że larmo to nasze śląskie :D:D:D
No faktycznie, będzie i u mnie wesoło na święta Bożego Narodzenia, ale to dobrze:) Ja lubię rodzinną, pełną gwaru i zamieszania atmosferę - w przeciwieństwie do mojego męża:)

O widze tu ladne brzuszki powklejane:-) Chwalilam sie jeszcze w zeszlym tygodniu ze u mnie plasko i tak mnie ladnie "wybrzuszylo" w weekend ze sie nie poznaje. Szczegolnie widac wieczorem. Prawie jak brzuszek Kamci:tak: Na szczescie garderoba mi jeszcze pasuje.

Sorry MartOocha jakoś mi w głowie utkwiło, że na liście październikowych podałaś, że masz 30 lat:-)
Coś mi się pokiełbasiło! ;)
hehe no ja myślę!;-) do 30 tki to jeszcze troszkę;-).
No ja mam brzuszek bardziej widoczny tez wieczorami..ale jako wykładnik chyba powinno się brać ten poranny..

reklama
No ja mam brzuszek bardziej widoczny tez wieczorami..ale jako wykładnik chyba powinno się brać ten poranny..
Tez mi się tak wydaje. U mnie różnica jest ogromna. Z rana tylko zarysowana linia nadcipia (jak to któraś napisała), a wieczorem brzuchol jest spory. Wzdęcia już mniejsze to ten wieczorny bęcuch też mniejszy niż kilka dni temu. Tak więc duże wieczorne brzuchy to wynik najedzenia i gazów ;)

Do góry