reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze Brzuszki

trafic to sie na pewno trafi, w koncu prawdopodobienstwo jest ogromne: 50 na 50 :) innego wyjscia nie ma ;) Do kazdej teorii znajdzie sie przyklad ją potwierdzajacy, co nie oznacza, ze owa teoria jest wiarygodna. Ja przynajmniej nie wierze w takie'pier**ły' (przepraszam, za okreslenie, nie chce bron Boze nikogo urazic). A Ty Bozienka wypoczywaj kobito a nie z odkurzaczem latasz!

reklama
annula- super brzuszek! rosnie tak szybko :-)

dziewczyny mysle, ze narazie nie ma co sie przejmowac dodatkowymi cm, w kwietniu bedziemy sie martwic jak je zgubic :)) a narazie musimy poprostu podziwiac jak nasze brzuchy rosna :-D

Anula to niesamowite w 2 tygodnie jaka roznica :-) Pieknie i faktycznie tak do przodu wyskakuje ;-)

Pewnie, ze trzeba sie cieszyc ;-)
Ja to mialam obawy, ze ktos mnie spyta czy to juz koncowka czy cos .. :-(
Ale wczoraj u fryzjerki sie zapisywalam i spojrzala na mnie i mowi "to juz prawie polowa bedzie co?" no i to mi sie zrobilo milo :-)

PA020618.jpgPA030640.jpg
PA030641.jpgPA030642.jpg

To mój brzuszek. Zdjęcia czarno białe są z wczoraj, z seri cotygodniowej relacji. Zdjęcie kolorowe jest z niedzielnego popołudnia, czyli tak mój brzuszek prezentuje się na codzień :D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry