reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze Brzuszki

trafic to sie na pewno trafi, w koncu prawdopodobienstwo jest ogromne: 50 na 50 :) innego wyjscia nie ma ;) Do kazdej teorii znajdzie sie przyklad ją potwierdzajacy, co nie oznacza, ze owa teoria jest wiarygodna. Ja przynajmniej nie wierze w takie'pier**ły' (przepraszam, za okreslenie, nie chce bron Boze nikogo urazic). A Ty Bozienka wypoczywaj kobito a nie z odkurzaczem latasz!

reklama
annula- super brzuszek! rosnie tak szybko :-)

dziewczyny mysle, ze narazie nie ma co sie przejmowac dodatkowymi cm, w kwietniu bedziemy sie martwic jak je zgubic :)) a narazie musimy poprostu podziwiac jak nasze brzuchy rosna :-D

Anula to niesamowite w 2 tygodnie jaka roznica :-) Pieknie i faktycznie tak do przodu wyskakuje ;-)

Pewnie, ze trzeba sie cieszyc ;-)
Ja to mialam obawy, ze ktos mnie spyta czy to juz koncowka czy cos .. :-(
Ale wczoraj u fryzjerki sie zapisywalam i spojrzala na mnie i mowi "to juz prawie polowa bedzie co?" no i to mi sie zrobilo milo :-)

PA020618.jpgPA030640.jpg
PA030641.jpgPA030642.jpg

To mój brzuszek. Zdjęcia czarno białe są z wczoraj, z seri cotygodniowej relacji. Zdjęcie kolorowe jest z niedzielnego popołudnia, czyli tak mój brzuszek prezentuje się na codzień :D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry