reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze Brzuszki

reklama
dziewczynki to prawda teraz jak nigdy trzeba kochać każdy cm dodatkowy i nie przejmować się ile ich jeszcze przybędzie, ciąża coraz bardziej widoczna się staje i musi a to był najbardziej wyczekiwany okres jeszcze tak niedawno. marzyłyśmy o tym żeby nasze brzuszki przestały się mieścić w codzienne ubrania :-)

Piękne i ciążowe macie brzuszki każde kolejne zdjęcie które jest tu wklejone jest co raz bardziej ciążowe, piękne jeszcze zatęsknicie kiedyś :tak:

a to my skończyliśmy 18tygodni i z tej okazji cotygodniowy zestaw fotorelacji :-)
Schowek.jpg

hehhe mini to bedziesz miala drużynę pilkarska hahaha ;) umnie ten brzuszek jest niby szpiczasty niby bardziej rozlany napewno calkiem inny niz przy synku :) woggole ta ciaza to inna niz pierwsza :)

Dziękuję dziewczyny!

Jakkolwiek beznadziejnie i próżno to zabrzmi to chce powiedziec, ze zawsze mialam obsesje na pkt figury i balam sie, ze ona nie zniknie w czasie ciazy... ale na cale szczescie okazalo sie, ze nie jestem skrajnie skonczona idiotka ;) a kazdy nowy centymetr na brzuchu mnie bardzo cieszy :)))

Anula, świetny 'benek', według zabobonów i takich tam innych teorii ;-) będzie chyba chłopak! heh

reklama
gaucha zeby te zabobony sie sperawdzaly :) unaz kazda miala brzuszek szpiczasty bardziej na srodku tzn kolo pepka bardziej wystawal ztym ze np siostrze ten benek sie zrobil pod koniec ciazy taki okraglutki jak doslownie wielka balonowa pilka no i urodzila synka zkolei teraz zona kuzyna jak rodzila kazdy jej mowil ze bedzie dziewczynka bo brzuszek sliczny okraglutki nie za duzy :) a tu prosze maja slicznego Kubusia :) takze to chyba niema regoly a moze komus sie trafi :) ide sprzatac z bolem pleco ale coz mam zrobic ehhhh

Do góry