reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze Brzuszki

reklama
jejku Dziewczyny skąd Wy macie takie brzuszki śliczne - ja mam 14 tydzień a żeby spodnie nie uwierały to bym nie wiedziała, że coś rośnie :) tzn mój M się śmieje, że się Baba robię, ale ja tego nie widzę :(

16 tydzien Zdjęcie0735.jpgZdjęcie0736.jpgZdjęcie0738.jpgZdjęcie0739.jpgZdjęcie0740.jpgZdjęcie0741.jpg
pencil.png

Miska dzieki za slowa pocieszenia heh;) Ale fakty sa takie nie inne :( Na stojaco juz jest masakra..

WOgole zaczyna mi strasznie wysadzac brzuch :( Mimotego, ze waga waha sie o 0,5 kg to jestem juz bardzo "wybrzuszona" ..
I tak mi wstyd troche. ze 3 msc ciazy a wygladam jak 5-6 :(

Bozienka pilnuje swojego podium w marcowych brzuszkach :-) Piękny , niesamowicie duzy ale przy tym zero tluszczyku... ZAZDROSZCZE!!!

Kasiurek1983, Angel super macie brzuszki. Jest już czy się pochwalić.

Angel wg. nie widać tych 110 cm, naprawde bardzo dobrz wyglądasz.

sliczne macie te brzuszki:-)
czekam z niecierpliwoscia az mi wyjdzie taki prawdziwy ciazowy brzuchol, narazie sie powiekszyl ale i tak wygladam na oblana tluszczykiem a nie jak w ciazy :wściekła/y:

reklama
Do góry