reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze Brzuszki

lasteputina z tymi brzuszkami to bywa roznie jedne maja szpoczaste a rodza dziewczynki inne maja okraglutkie a rodza chlopcow :) i tak brzuszek sie teraz zaokraglil,wolalabym zeby dziewczynka wyszla z tego brzuszka ale jak bedzie chlopczyk tez bede kochac calym serduskziem i bede sie cieszyc :)

reklama
Bożenka wiadomo że najważniejsze żeby dzidziuś był tylko zdrowy :) mam nadzieję że będziemy miały wymarzone córeczki bo też bym chciała córe ale co będzie to się okaże ale i tak bedzie najbardziej kochane na świecie!

Doris ale masz płaściutki brzuszek, tylko pozazdrościc :/ u mnie juz niezła oponka się robi, troche wiecej tłuszczu :/ i juz 4kg na + :/ nawet nie będziesz wiedziała kiedy ci brzuszek szybko urosnie!

Lastpetunia - dzięki, o ile w ciąży można zazdrościć płaskiego brzucha:) W pierwszej ciąży też miałam długo mały brzuch, widać taka już moja budowa, że chowa się gdzieś do środka. Ja mam +1 kg póki co.
Kahaka - o ile widzę na zdjęciu to Ty też jesteś szczuplutka

dziewczyna śliczne macie brzuszki. Wszystkie jak jedna :D Ja wstawie swojego belboszka w poniedziałek, po cotygodniowej sesji. Ale wczoraj była szwagierka i z którą sie 3 tygodnie nie widziałam i pierwsze co jak przyszła to mnie po brzuszku głaszcze i mówi "wow, rośniemy rośniemy" Więc pewnie ja róznicy nie widze ale jak ktos mnie nie widuje codziennie to widzi różnice. Ciekawe co powie mamuśka jak wróci do domu po 3 tygodniach :D

Eh..widze dziewczny odważne to wrzuce ten brzuchol z małą wypukłością..

Początek 11 tygodnia..

IMAG0131.jpg

reklama
Do góry