reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze Brzuszki

Inamorate-Jaka ty zgrabna jesteś tylko ładna piłeczka.A co do brzucha na pewno wrócisz też miałam przed ciążą płaski i przed poprzednimi tak samo i nic się nie zmieniło wracałam do brzuszka.Mam nadzieje że po trzecim też tak będzie :-)

reklama
Anula ale masz zgrabny brzuś :) i Marcelek ładnie rośnie :))
Maruusia ale Lenka ci urosla w brzuszku masakra, szybko rośniecie :))) więc już się nie martwie że mam też takiego dużego brzusia z Roksaną :))
inamorate kolejny zgrabny brzuszek :))

Maruusia strasznie wystrzelil jestem w szoku pamietam chyba to zdjecie z kregli:-)ale przesliczna pileczka naprawde bardzo mi sie podoba:-)
MaMicurina śliczniusi malusi brzusio:-)
inamorate no gdziesz to wielki brzuch jest jest w sam raz i jaka kreseczka ładna:-)
anula wystrzelil do przodu:-)

dobra niech będzie to moje brzuszysko z dnia na dzień jestem coraz większa :-d

Zobacz załącznik 418188

nie było mnie tu od początku grudnia a brzuszków tu rosnących i pięknych całe mnóstwo przez ten czas pokazałyście, śliczne i te małe i te duże :happy::tak:

To i ja po dość długiej przerwie pokaże się z marcelkiem dziś zaczynamy 30tydzień

Zobacz załącznik 418142

Zobacz załącznik 418143

a oto moja piłeczka
28 tyg i 5 dni:

Zobacz załącznik 418167
swietne kobitki!

Kurde ile brzucholów tutaj nowych

MaMicurina maluni taki brzuszek, ja taki miałam w 3 msc :) ale słodkości
Inamorate ale masz ładne cycochy :-D i figura miodzio
Anula powiem Ci, że tęskniłam za Twoim brzuszkiem coś w nim jest innego. Ślicznie urósł, szkoda,że takie małe fotki
Maruusia bluzka do góry!
Monika no widzisz Angel też zauważyła,że my podobne brzuchy mamy, miałam wczoraj wstawić ale zapomniałam fotek zgrać od mojego P z telefonu

A se sprawilam nowa tunika ( auchan 7,50 zł :D ) wciąz rozmiar L hehehe i sweterek ( auchan 5 zł ) i postanowilam walnac fotkę :)
27 tc...tydzien 26 tc bo wszedzie mi teraz lekarze mowia, ze liczy sie skonczone :/

IMAG0290.jpgIMAG0291.jpg

reklama
Do góry