reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze Brzuszki

reklama
nie było mnie tu od początku grudnia a brzuszków tu rosnących i pięknych całe mnóstwo przez ten czas pokazałyście, śliczne i te małe i te duże :happy::tak:

to i ja po dość długiej przerwie pokaże się z Marcelkiem dziś zaczynamy 30tydzień

brzuch 5.jpg

29t 0d.jpg

Jaaaaaaa hehehe na każdego przyjdzie czas :-)
Anula ale Ci wysadziło brzusia , coś pięknego :-)

Vill strasznie jestem ciekawa co tobie i pere i kamili wyskoczy ;-) I ciekawe czy kształty brzuszkow w tym przypadku sie sprawdza ;-)
A cóż piekniejeszego miec swojego małego księcia? :))

anula ślicznie Marcelek wyskoczył do przodu :-)

Angel jeszcze trochę - nim się obejrzymy, to się dowiemy ;-). I ile pomyłek też jestem ciekawa (mozliwe że żadnej?)

reklama
Do góry