reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze Brzuszki

Inamorate może zostaną, będe trzymała kciuki :-)
Mi tam moje nie rosną, a przepraszam minimalnie się powiększyły ale chyba z pół rozmiaru tylko ( może rozmiar, ale wątpię)

reklama
Mi też skoczyły tylko o rozmiar :) W sumie przed ciążą jak używałam plastrów anty.. też takie miałam i niech zostaną i już nie rosną większych nie chcę :-)

Ale mam zaległości brzuszkowe…
Mini brzuszek rośnie ale chudzinka z Ciebie :-)
Nusia okrąglutka piłeczka:-)
Tunia spory, spory:happy:
Bozienka jak zawsze wystrzałowy:happy2::-)
Villandra, całkiem spory Ty masz podobny brzuszek do mojego chyba:-p
Monika szczuplizna z Ciebie, a brzuszek ładniutki:-)
Gosiek okrąglutki brzuszek, a Ty taka szczupła :happy:
Ma Micurina Dzidziuś Ci chyba mieszka w żołądku :-p
Anula ale ładny, z czubeczkiem :-)
Maruusia okrąglutki :happy:
inamorate masz śliczny brzuszek:happy2:

Wszystkie brzuszki mniejsze i większe, okrąglutkie, i spiczaste są po prostu PIĘKNE

a ja się dziś pocieszam, że mam rozstępy na brzuchu poniżej pępka i jak patrze od góry to ich nie widzę:D
gorzej jak mnie najdzie na oglądanie się z kazdej strony ;o
a...no i ten pępek... lada dzien wyskoczy chyba zupełnie;o

Hehe to zupełnie tak jak ja, i raczej się nie oglądam z każdej strony, chociaż niby bym mogła bo lustro dość duże…

A se sprawilam nowa tunika ( auchan 7,50 zł :D ) wciąz rozmiar L hehehe i sweterek ( auchan 5 zł ) i postanowilam walnac fotkę :)
27 tc...tydzien 26 tc bo wszedzie mi teraz lekarze mowia, ze liczy sie skonczone :/
no rosnie widac widac:tak:super

Inamorate może zostaną, będe trzymała kciuki :-)
Mi tam moje nie rosną, a przepraszam minimalnie się powiększyły ale chyba z pół rozmiaru tylko ( może rozmiar, ale wątpię)
yyym u mnie tez bez szału...male C

dziewczyny wy tu o powiększeniu biustu gadacie :) ja to dopiero mam nie wesoło schudłam i miałam miske E byłam przeszczęsliwa a teraz G-H :/ masakra kręgosłup to mi chyba siądzie niedługo :D

angel dla tego ja kocham auchana hahha ;] super szmatki ;] i masz racje ginekologowie licza tygodnie skonczone a nie rozpoczete;p bo ja sobie ostanio uswiaodmilam ze ja rodizlam w 31tc i 2 dniu i mowilam e to 32 to mnie opierdzielali ze ja nie iwem w kotrym tygodniu jestem ze to 31 a nie 32 no ale ...... ładnie wygladasz;] i albo mi sie wydaje alebo tobie tez brzusio przystopował ?

Dzięki dziewczyny :-)

Dzieki kasiurkowa i faktycznie juz czlowiek ma troche metlik w glowie :crazy: W uk tez licza skonczone wiec ja chyba sie przerzuce bo potem ktos pyta ( lekarz) a ja jak debil mysle co powiedziec.
Co do brzunia, mam nadzieje :-D Nie pamietam kiedy ostatnio mierzylam i ile bylo :-/ Poszperam w odpowiednim watku bo dzis jest ok 124 cm <ściana>
Co do cycków.. ja mam takie doje , ze juz nawet nie wiem co to moze byc za rozmiar :no: Zaczynalam z DD, nie wiem czy znaczaco urosly..kupilam w lumpku dwa nowe miekkie staniki, o wiele wieksze ale obejmuja mi piersi fajnie i w sumie nie wiem czy rosna bo tam spory zapas byl i jest w nich ;-)

ja jak zawsze chodzę na usg prywatnie to mówię że jest np 25t 4 dzien to ginka mówi że trwa 26tc więc chyba co lekarz to inna teoria :p mi mój biust skoczył o dwie miseczki z B na D i jak narazie trzymam się tego, pewnie przed porodem jeszcze podskoczy trochę :))

moj poprzedni gin niewiem jak liczyl tygonie bo nigdy sie niezgadzaly z ostatnia @ a tym bardziej z wielkoscia dziecka.Ten liczy tak ze np 29.4 dzien to juz skonczony 29 tak powiedzial na ostatniej wizycie wiec teoretycznie jutro zaczynam 31 tydzien :szok: ale ten czas zapiernicza a tak niedawno chwalilysmy sie testami i dolanczalysmy do grupy :-) ehh tego sobie niezapimne tak jak i testu z synkiem zostana te wspomnienia do konca zycia :)

reklama
Atomówka - to czekam na fotki bo nie mam kiedy przekopywać wątku :-)
Angel - śliczny brzusiu i jaki duży już ,ale tobie to chyba tylko brzuszek rośnie.
Mam nadzieje że nie pominęłam nikogo jeśli tak to przepraszam z góry:-)

Do góry