reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze Brzuszki

Inamorate może zostaną, będe trzymała kciuki :-)
Mi tam moje nie rosną, a przepraszam minimalnie się powiększyły ale chyba z pół rozmiaru tylko ( może rozmiar, ale wątpię)

reklama
Mi też skoczyły tylko o rozmiar :) W sumie przed ciążą jak używałam plastrów anty.. też takie miałam i niech zostaną i już nie rosną większych nie chcę :-)

Ale mam zaległości brzuszkowe…
Mini brzuszek rośnie ale chudzinka z Ciebie :-)
Nusia okrąglutka piłeczka:-)
Tunia spory, spory:happy:
Bozienka jak zawsze wystrzałowy:happy2::-)
Villandra, całkiem spory Ty masz podobny brzuszek do mojego chyba:-p
Monika szczuplizna z Ciebie, a brzuszek ładniutki:-)
Gosiek okrąglutki brzuszek, a Ty taka szczupła :happy:
Ma Micurina Dzidziuś Ci chyba mieszka w żołądku :-p
Anula ale ładny, z czubeczkiem :-)
Maruusia okrąglutki :happy:
inamorate masz śliczny brzuszek:happy2:

Wszystkie brzuszki mniejsze i większe, okrąglutkie, i spiczaste są po prostu PIĘKNE

a ja się dziś pocieszam, że mam rozstępy na brzuchu poniżej pępka i jak patrze od góry to ich nie widzę:D
gorzej jak mnie najdzie na oglądanie się z kazdej strony ;o
a...no i ten pępek... lada dzien wyskoczy chyba zupełnie;o

Hehe to zupełnie tak jak ja, i raczej się nie oglądam z każdej strony, chociaż niby bym mogła bo lustro dość duże…

A se sprawilam nowa tunika ( auchan 7,50 zł :D ) wciąz rozmiar L hehehe i sweterek ( auchan 5 zł ) i postanowilam walnac fotkę :)
27 tc...tydzien 26 tc bo wszedzie mi teraz lekarze mowia, ze liczy sie skonczone :/
no rosnie widac widac:tak:super

Inamorate może zostaną, będe trzymała kciuki :-)
Mi tam moje nie rosną, a przepraszam minimalnie się powiększyły ale chyba z pół rozmiaru tylko ( może rozmiar, ale wątpię)
yyym u mnie tez bez szału...male C

dziewczyny wy tu o powiększeniu biustu gadacie :) ja to dopiero mam nie wesoło schudłam i miałam miske E byłam przeszczęsliwa a teraz G-H :/ masakra kręgosłup to mi chyba siądzie niedługo :D

angel dla tego ja kocham auchana hahha ;] super szmatki ;] i masz racje ginekologowie licza tygodnie skonczone a nie rozpoczete;p bo ja sobie ostanio uswiaodmilam ze ja rodizlam w 31tc i 2 dniu i mowilam e to 32 to mnie opierdzielali ze ja nie iwem w kotrym tygodniu jestem ze to 31 a nie 32 no ale ...... ładnie wygladasz;] i albo mi sie wydaje alebo tobie tez brzusio przystopował ?

Dzięki dziewczyny :-)

Dzieki kasiurkowa i faktycznie juz czlowiek ma troche metlik w glowie :crazy: W uk tez licza skonczone wiec ja chyba sie przerzuce bo potem ktos pyta ( lekarz) a ja jak debil mysle co powiedziec.
Co do brzunia, mam nadzieje :-D Nie pamietam kiedy ostatnio mierzylam i ile bylo :-/ Poszperam w odpowiednim watku bo dzis jest ok 124 cm <ściana>
Co do cycków.. ja mam takie doje , ze juz nawet nie wiem co to moze byc za rozmiar :no: Zaczynalam z DD, nie wiem czy znaczaco urosly..kupilam w lumpku dwa nowe miekkie staniki, o wiele wieksze ale obejmuja mi piersi fajnie i w sumie nie wiem czy rosna bo tam spory zapas byl i jest w nich ;-)

ja jak zawsze chodzę na usg prywatnie to mówię że jest np 25t 4 dzien to ginka mówi że trwa 26tc więc chyba co lekarz to inna teoria :p mi mój biust skoczył o dwie miseczki z B na D i jak narazie trzymam się tego, pewnie przed porodem jeszcze podskoczy trochę :))

moj poprzedni gin niewiem jak liczyl tygonie bo nigdy sie niezgadzaly z ostatnia @ a tym bardziej z wielkoscia dziecka.Ten liczy tak ze np 29.4 dzien to juz skonczony 29 tak powiedzial na ostatniej wizycie wiec teoretycznie jutro zaczynam 31 tydzien :szok: ale ten czas zapiernicza a tak niedawno chwalilysmy sie testami i dolanczalysmy do grupy :-) ehh tego sobie niezapimne tak jak i testu z synkiem zostana te wspomnienia do konca zycia :)

reklama
Atomówka - to czekam na fotki bo nie mam kiedy przekopywać wątku :-)
Angel - śliczny brzusiu i jaki duży już ,ale tobie to chyba tylko brzuszek rośnie.
Mam nadzieje że nie pominęłam nikogo jeśli tak to przepraszam z góry:-)

Do góry