reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze Brzuszki

reklama
Dziewczyny zajeło mi troche wczoraj nadrobienie tego wątka, jednak robiłam to z czystą przyjemnością- wszystkie brzuszki są już tak okazałe i dorodne że tylko patrzeć!!
Nie ukrywam najbardziej spodobał mi sie brzuś lastpetunii bo bardzo pieknie sie zmienił.
Tunia mnie zszokowała jak jej nagle zaledwie w ciągu dwóch tygodni poszedł do przodu!
Kamila nie chce nic mowic, ale wyglada tez mi na chłopca :) U mnie rózniez w te dwa tygodnie brzuszek poszedł do pszodu w szpic i nawet jakbym nie miala potwierdzonej plci juz bym sie nie wahala;))
Mata w tym zestawieniu az ciezko uwierzyc, ze on wciaz sie powieksza i powieksza tak miarowo :-) Podejrzewam, ze obie bedziemy naprawde sporo tahac sprzodu ;)
No i dziś Bozenka cos niesamowitego, pisze , ze dostaje po zebrach a ja w glowie zachodze jak to mozliwe.. No i wszystko jasne, ale balonik pękaty! I zdecydowana widac roznice w tych roznych bluzkach ( i tez zwrocilam uwage na tuniczkę) ;-)

To mój wystrzelony synusiowy pękatek- 24 tc i 4 dzien
DSCF2402.jpgDSCF2416.jpgDSCF2408.jpg

Bozienka- super ten twoj brzuchol i rosnie ci i rosnie :-) super !!!
Angel- Twoj niezle do przodu wyskoczyl, widac ze chlop tam mieszka ;-)

dzieki za mile slowa co do moje brzuchola :-) wyglada chlopieco wiem... ja sie czuje na dziewuche ale jak bedzie chlopak tez bedzie super :-D zupelnie mi bez roznicy, choc ciekawosc coraz wieksza niepowiem....:dry:

reklama
Do góry