reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze Brzuszki

wlasnie kamila to dawaj swoj;-):-)

a ja Wam powiem, ze juz mamy w zasadzie wszytkie podobne te brzuszki na tym etapie, tak mi sie bynajmniej wydaje:tak:
i takie sa jeszcze troche 'wiszace' czy ciagnace do dolu, a pozniej to juz beda tylko sterczace do przodu i takie mega naprezone, do granic wytrzymalosci;-) heheh zobaczycie heheh
ja bym pokazala swoj, ale gdzies mi sie kabel zawieruszyl od komory

ale fajnie, ze tak gremialnie zaczelyscie sie ujawniac:-)

reklama
atan- super ten twoj domek Amelki :) duzy juz!! no ale co sie dziwic jak Amelka najstarsza

A teraz oto moj brzuch z dzisiaj czyli zaczynamy 27tydzien eh... leci ten czas 26t0d.jpg26t0d (3).jpg26t0d (2).jpg jeszcze skromny w porownaniu do wiekszoscui z was:-D

mega masz ten brzuszek:-D

atan- super ten twoj domek Amelki :) duzy juz!! no ale co sie dziwic jak Amelka najstarsza

A teraz oto moj brzuch z dzisiaj czyli zaczynamy 27tydzien eh... leci ten czas Zobacz załącznik 414509Zobacz załącznik 414510Zobacz załącznik 414511 jeszcze skromny w porownaniu do wiekszoscui z was:-D

oj tam skromny taki w sam raz.sliczny

atan- uuuuuuuuuuuuu, ale sesja; z przodu, z boku, z lewa, z prawa :-D Ty to masz zdrowie do obfotografowywania sie! niezla bedzieciel mieli pamiatke! chate sporawa ma Amelka! :-)
kamila- wow, slicznie!! skromny, ale juz tak na prawde ciazowo sie oddziela, bardzo ładnie wygladasz! zgrabniucha jestes:-)

macie co porownywac jak Amelka najstarsza ;-)
a mnie rozbawil moj pempek za tydzien lub 2 go wcale nie bedzie juz taki plytki a jak sie patrzy na blizne(tzn na rozstemp pomiedzy dziurkami) po przekutym pempku to widac ze srodek pempka wyszedl na wierzch ;-) tzn jedna scianka ;-)

reklama
Do góry