reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze Brzuszki

reklama
kamilaedi, atomówka ależ Wam zazdroszczę tego, że w swoich ciuchach chodzicie, chociaż to miłe kupić sobie takie ciążowe ubranko - bluzeczkę, tuniczkę :-)

Kochana ja sobie i tak kupiła ciążowe ciuszki tak dla samej radochy
Spodnie mam z pasem, bluzę z kapturem ciążową i parę innych rzeczy ale jak mówię kupiłam żeby mieć radochę

Atan ale masz duży brzuszek w końcu najstarsza ciążowo na forum:-)A rozstępy miałam takie na tyłku przy córci w sumie gorsze i bez maści nie widać praktycznie białe się zrobiły wiec się nie przejmuj zejdą:-)

reklama
dzieki kochane to odrazu kobiecie humor poprawia ;-) jak dostanie komplemenciki ;-) dobranoc kochane do jutra :*bede po pracy

Do góry