MaMicurina
Fanka BB :)
slicznie!Nadszedł kolejny tydzień zatem i nowe zdjęcie. Dzisiaj z moim mężuniem bawiliśmy się i zrobiliśmy sobie mini sesję. Przesyłam dwa nieobrobione zdjęciaZobacz załącznik 412211
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
slicznie!Nadszedł kolejny tydzień zatem i nowe zdjęcie. Dzisiaj z moim mężuniem bawiliśmy się i zrobiliśmy sobie mini sesję. Przesyłam dwa nieobrobione zdjęciaZobacz załącznik 412211
Monika mam taką nadwagę, że hoho (158 cm, przed ciążą 72 kg), jak urósł mi brzuch to odwraca uwagę od reszty :-)
Gdzie ty masz te kgnormalnie chyba wagę masz zepsutą.Perelandra no to będziesz miała piękne zdjęcia, my się sami bawiliśmy
Dziękuje za miłe komentarze
Monika mam taką nadwagę, że hoho (158 cm, przed ciążą 72 kg), jak urósł mi brzuch to odwraca uwagę od reszty :-)