reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze Brzuszki

reklama
Monika mam taką nadwagę, że hoho (158 cm, przed ciążą 72 kg), jak urósł mi brzuch to odwraca uwagę od reszty :-)

serio??? w zyciu bym nie powiedziala! ślicznie wygladasz!!! super macie fotki!!!
a ja tez z tych krasnalowatych (sorki, mam nadzieje, ze sie nie pogniewasz:zawstydzona/y:)
ja pierwsza ciaze zaczynalam z waga 70 kg z tym wzrostem co Ty i przytylam baaaaardzo malo, tylko 8,5 kg to bylo cos heheh
teraz startowalam z waga 10 kg mniej niz wtedy...60 kg i juz przybralam 10 kg, a gdzie tam koniec :szok:
wiec mysle, ze bedzie tak; teraz juz zyskalam te 10 kg co stracilam po tamtej ciazy, teraz przywale jeszcze przy dobrych wiatrach tamte 8,5 jak nie wiecej i bede miala do odchudzenia z 20 kg :szok::szok: matko :szok: jak ja to zrobie...

Tunia fajny malutki brzuszek , a ile Ty masz pieprzyków :-)

Kasiulek super brzuszek taki okrąglusi . A zdjęcia super ...
Wyrzuć wagę bo na pewno źle waży :-p Albo jak Bałtroczyk kiedyś zażartował - ładnie Ci się nadwaga rozkłada :-D
Ale tak poważnie to ślicznie i szczuplutko wyglądasz .

Kasiulka, świetne zdjęcie! Jeśli kiedykolwiek w życiu zaliczę nadwagę to chciałabym wyglądać tak pięknie jak Ty! Po prostu nie mogę uwierzyć w to co nam tu piszesz..

Monika mam taką nadwagę, że hoho (158 cm, przed ciążą 72 kg), jak urósł mi brzuch to odwraca uwagę od reszty :-)

Nie przesadzaj. Ja przy 162 cm ważyłam prawie 78kg i to mnie zmobilizowało do działania - jak się pojawiły efekty w postaci wskazówki na 71 kg, to pojawiły się też dwie kreski :-D. Teraz dobiłam do pieknych 80 (a może już więcej? trzeba by sprawdzić...). No i wiadomo, że to nie koniec.
ajako to obie będziemy schodzic z podobnej wagi (a nie - ja pewnie z nieco większej nawet), bo potem też mam zamiar zejść do jakichś 62 maksymalnie ;-)

moj brzuszek 27 tydzien z obliczen 28,4 :) Zdjęcie1004.jpgZdjęcie1005.jpgZdjęcie1006.jpg

reklama
Do góry