reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze Brzuszki

reklama
Mini-ja tam wielkiej różnicy nie widzę :), ale to chyba nie akurat powinien być powód do zmartwienia jeśli z dzidzią wszytko dobrze! ;-) Zgrabniocha z Ciebie i tyle :-)

też mi się wydaje że do przodu nie bardzo ruszył , tylko do góry :tak: I naciska mi na wszystko co możliwe :-D

dzięki dziewczyny , mnie się wydaję że wcale nie jest taki malutki :-)

Villandra spodnie wsunę ale zapinam się już na gumkę :-D

A tam: gumka, frotka - dobre i to. A ja sobie krótko przed ciążą właśnie zapasy spodni odświeżyłam - stare wyrzuciłam, nowe kupiłam i co? Ledwie kilka razy założyłam i teraz sie boję, że juz sie nie nadadzą. Spódnicę na lato kupiłam - ani razu jej nie założyłam, bo juz się nie dało :-(. No ale nie poddam sie łatwo i wierzę, że nie będę zmuszona za rok do kolejnej wymiany zawartości szafy.

haha dziewczyny dopiero co wklejalam swoj brzuch inne niech sie pokarza ;] ja musze jutro zorbic lub po jutrze - i to na czczo bo wiaodmo popoludniu to juz rozepchany jest brzuch hyhy

dziewcyzny piekne brzuchy macie ;]

Ja też w tym tygodniu się pokażę - obiecuję - może po tych ćwiczeniach (może będę szczuplejsza? :-D:-D:-D oczywiście jaja se robię, bo wiadomo że kg przybywają - na zdrowie naszym maluchom - i tak ma być)

reklama
Do góry