reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze Brzuszki

Bozienka wow ale piękny brzusio :tak:

Atan Twój tez się baaaaardzo ciążowy zrobił :tak: rośnie mieszkanko dla maluszka, rośnie ;-)

Angel ja tez mam sporo tłuszczyku, ale i tak juz widać, że brzuszek rośnie. Ja sobie daję jeszcze max miesiąc i mi równo wysadzi ciążowy brzuszek :tak: mi został taki flaczek po porzedniej ciązy, niezbyt to wyglądało, a jedynie operacja by mogła to zmienić... za to teraz widzę, że flaczke juz nie wisi i skóra się napina, więc to kwestia najbliższych tygodni kiedy mi piłka wyskoczy (fakt, że taka jak lekarska albo plazowa) ale będzie :-p

reklama
Atan...hehe no zobvaczymy, zobaczymy :) Niczego nei pragne bardziej jak normalnego ciążowego brzusia, więc jak tylko się przebije przez ten tłuszcz to napewno wrzucę ;-) ;-)

Angel ja też do chudzinek nie należę, brzuszek wystaję i wg mnie i mojego chłopa od dzidzi ale ludzie którzy o tym nie wiedzą nic nie mówią, myślą po prostu,że taka tłusta jestem
Jak będę miała chwilę wstawię foty, sama zobaczysz i może się jakoś pocieszysz,że nie tylko Ty jesteś przy kości

a to mój brzusio z początku 3 miesiąca:D

Załączniki

• brzusio9tydz2.jpg
    brzusio9tydz2.jpg
    25,1 KB · Wyświetleń: 66
ivi no zazdroszcze Ci jak nic tak fajnej figurki i ślicznego typowo ciążowego brzuszka!! No wierzyć sięnie chce, ze tak szybko! :)
Cudo noś tylko w obcisłych ciuszkach :-D

Ja Cię kręcę, pierwszy raz weszłam na ten wątek - Dziewczyny ale macie już śliczne brzuszki!!!!!!!!!!!!! Jestem zachwycona, poprostu fenomenalne.... Ja mam już 10 tc ale brzuszka ani widu ani słychu ;) tylko bioderka się o rozmiar powiększyły :)

no dziewcyzny brzuchy fajne ;] u mnie raczej tluszcz niz dzidzia bo jesli sie ni emyle to namoim etpaie ciazy czyli 9 ydzien to nad wzgorkiem lonowym jest macica wiec ..... ;] ale was ladnie wybilo ;]

reklama
Do góry