reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze Brzuszki

reklama
no jak na leżąco brzusio ślicznie wystaje to cudnie ciążowe wypukłości:):):) rewelacja! Atan cudne zdjęcia:)

ja mojemu brzusiowi muszę fotki jakieś jutro strzelić bo niestety zapomniałam w środę ;) Bozienka a jak u Ciebie, nie podejrzewają że w 5 mcu jesteś?? bo ja to co chwilę słyszę:D ale co tam, przynajmniej bez oporów korzystam z kas z pierwszeństwem w marketach:D

WOW WOW i jeszcze raz WOW!!

Ja też napchaną główkę miałam , że brzuch najszybciej widać ok 4 msc..
A tutaj Bozienka, Ivi i Miska... widać, że szczuplutkie dziewczyny, żadnej tłuszczowej oponki a PRAWDZIWE CIĄŻOWE brzusie w tym wieku ciąży!! :-) CUDOWNE!!

Tak Wam strasznie zazdroszczę.. Ja to mam nadwagę sporą i niestety przedewszystkim brzuszną :-( Wiec juz teraz wygladam jak w zaawansowanej ciąży i nie ma u mnie mowy o takim ślicznym prawdziwie ciążowym brzuszku w sam raz do pokazywania całemu światu :-( Podejrzewam, ze po 7 miesiacu bede miala wkoncu bardziej ciazowy jak zatłuszczony brzuchol :(

Zazdroszcze ślicznie wyglądacie!

Przykro mi dla mnie to jest istna masakra i nie umiem się z tego cieszyć .. Pozatym jestem w trakcje 7 tygonia, to jak kropelka gdzieś tam w tym ocenanie tłuszczu na brzuchu :no:

reklama
ivi zemnie sie tylko smieja ze blizniaki jak nic beda ;) narazie nikt mnie niepytal ktory miesiac ale to kwestia czasu ;) tez kozystam z wszystkich przywilejow ciezarnej :) achhh wspaniale uczucie wciac sie w kolejke bez awantury :)

Do góry