reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze Brzuszki

reklama
Monika śliczny brzuszek i gdzie Ty masz te 72 kg :szok: chciałabym tak wyglądać

a to mój brzuszek 21 t 1 d
Zobacz załącznik 402307
superasny:-)

21/22tc
..........................

.........................

.........................
aleś zgrabna :-):tak:

A to moj golas mialam wstawic i prosze:-Dsama zrobilam bo z tym moim mezem to skaranie boskie wczorajsze zdjecie robil 10 razy:-D:-D:-D

Zobacz załącznik 402289
ładniutki:-):-):-)

to i ja wstawię mój co dwutygodniowy brzuszek :)

18t 1d
Zobacz załącznik 402288

oraz dzisiaj 20t 1d
Zobacz załącznik 402290

różnica jest? Bo szczerze ja jej niestety nie widzę albo już ślepa jestem :p
jest róznica:szok::-) super!

Dziewiczy powiedzcie mi czy Was ludzie też chcą dotykać po brzuchu??
chca i mnie szlag trafia ale dlatego ze ja mam wogole problem z bliskoscia z innymi ktorzy nie sa np moja rodzina...odmawiam:-):wściekła/y:

Lejdis to teraz moja premiera brzuszka Kacperkowego - nie ma tego dużo bo mój M. nie robi mi wcale zdjęc a ja sama jak sie zaczynam gimnastykowac to nie wychodzi dobrze...

Kindzia ależ laseczka z Ciebie :)

Tunia więcej więcej :p I co bolało jak trochę negliżu pokazałaś :p

Lastpetunia również wysyłam do lekarza, różnica jest !
Ale jak pisała Angel to chyba tak już jest że my same tej różnicy nie widzimy bo ciagle ten brzuch mamy przy sobie i na niego patrzymy

Miska ale żeś piłkę Nam tu wstawiła, słodki domek

Mi wczoraj mój chop ( dla żartów oczywiście ) powiedział jak się ukłądaliśmy do spania
" kochanie ten brzuch jest już taki duży, że nie mam gdzie ręki wcisnąć"
powiedziałam tylko
poczekaj do marca a będzie na podłodze spał :p

K&M slicznie brzuszek rosnie :) cudenko :) olka kazda tutaj zanim dala ponazekala ze ma tluszczyk ze niema figory a jak dodala to sie okazalo ze nas w konia robila ;) wiec dawac zdiecia a nie marodzic ocenimy ;) monika ty rowniez :)

reklama
Do góry