reklama
Ola_fasola
Moderatorka
Normalnie patrze na te zdjecia i tak se mysle,ze my to sie ledwo turlamy wszystkie teraz
ja ostatnio stwierdziłam widząc swoje odbicie w szybie sklepowej że wyglądam jak wieloryb;-)
ja ostatnio stwierdziłam widząc swoje odbicie w szybie sklepowej że wyglądam jak wieloryb;-)
to tak jak ja a juz najgorzej sie czuje jak mam sie obrocic na drugi bok w lozku... wtedy to dopiero sie czuje jak wieloryb :-)
jeszcze tylko troszkę dziewczynki i juz bedzie po brzuszkach - i bedzie nam juz troszkę lzej
ewelinka307
Fanka BB :)
To kreatorka zgadła że to ostatnia fotka a na drugi dzień urodziła i to równo w dzień terminu patrząc na suwaczek!
Fajne brzuszki pokażnych rozmiarów już są rzeczywiście
Fajne brzuszki pokażnych rozmiarów już są rzeczywiście
Rozkleiłam się,patrząc na wasze brzuszki są przepiękne,dokładnie w tym czasie rok temu nie mogłam doczekać się swojego Jakuba :-),a teraz za chwilkę skończy rok,bardzo szybko minęło :-).
Życzę wszystkim przyszłym mamusią zdrówka i siły podczas porodu :-).
Życzę wszystkim przyszłym mamusią zdrówka i siły podczas porodu :-).
Ostatnia edycja:
reklama
ewela już bez przesady:-) Jakoś jeszcze chodzimy;-)
Zobaczycie że nie długo będzie nam strasznie brakować tych brzuszków i przyjdą jeszcze dni, że chętnie byśmy "małe smrodki" z powrotem do brzucha wsadziły;-)
A to my zdjęcie z wczoraj 37tydzień, oczywiście z ulubionym zajęciem JEDZONKIEM:
Zobaczycie że nie długo będzie nam strasznie brakować tych brzuszków i przyjdą jeszcze dni, że chętnie byśmy "małe smrodki" z powrotem do brzucha wsadziły;-)
A to my zdjęcie z wczoraj 37tydzień, oczywiście z ulubionym zajęciem JEDZONKIEM:
Załączniki
Ostatnia edycja: