reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze brzuszki

DSC05385.jpg

To tymczasowy domek naszego synka :)

Ostatnia edycja:
reklama
klementinka-właśnie mi się też strasznie pogłębił i zrobił się wielki jeszcze siedzi w nim kolczyk chyba już musze go wyjąć bo się dziurka rozciągnie.
A nosi któraś kolczyk bo niewiem kiedy go wyjąć lekarz powiedział że już a ja myślałam że wyjme jak brzuszek będzie większy ostatnio wyjełam w 6 miesiącu i dziurka i tak zarosła i musiałam to póżniej przebijac.

klementinka-właśnie mi się też strasznie pogłębił i zrobił się wielki jeszcze siedzi w nim kolczyk chyba już musze go wyjąć bo się dziurka rozciągnie.
A nosi któraś kolczyk bo niewiem kiedy go wyjąć lekarz powiedział że już a ja myślałam że wyjme jak brzuszek będzie większy ostatnio wyjełam w 6 miesiącu i dziurka i tak zarosła i musiałam to póżniej przebijac.

Ja nosiłam, ale z 2 miesiące temu już wyjęłam ;-)

reklama

Ja zdjęłam zaraz na początku ciąży... im większa dziurka tym gorzej później się zarasta i może brzydko wyglądać.

Kasiek śliczny masz brzuszek, taki typowo ciążowy:-):-)
Bo ja to mam jeszcze po bokach tłuszczyk :p:p

hehe... tego tłuszczyku u Ciebie to w ogóle nie ma! Jesteś bardzo szczupła! U mnie jest a na zdjęciu to o dziwo nieźle wyszłam ;-)Brzuszek też masz śliczny ;)

Do góry