reklama
natalia_lila
Fanka BB :)
natalia_lila
Naprawdę. Zdjęcie zostało zrobione tego samego dnia, więc przekrętu nie ma. Najnormalniej w świecie, jak sie ubiore to brzucha mi nie widać. Albo jest taki malutki że ludzie myślą że w 4miesiącu jestem dopiero.
no bo faktycznie w ciuchach wygldasz jak na 3 miesiacNaprawdę. Zdjęcie zostało zrobione tego samego dnia, więc przekrętu nie ma. Najnormalniej w świecie, jak sie ubiore to brzucha mi nie widać. Albo jest taki malutki że ludzie myślą że w 4miesiącu jestem dopiero.
natalia_lila
Wydaje mi się że jak jest goły to optycznie odrazu staje się większy, a ubrania tak jakoś maskują.
estragon
mamusia synusia:P
Agate wreszcie pokazała brzuszek;-). Ładny, okrąglutki.
natalia_lila no Twój to baardzo malusi;-) i bez ubrania wydaje się większy
Chrupcia z łóżka to ja wstaję chyba z 5 minut, zanim się wygramolę, ale podnoszę najpierw głowę i podpieram się rękoma, na końcu dopiero nogi, ale dlatego, że mam rwę kulszową i jakbym najpierw nogi podniosła, to koniec- ktoś musiałby mnie z łóżka zwlekac, a zazwyczaj jestem sama w domu jak się budzę, więc musiałabym leżec aż mąż wróci z pracy. Co do pleców, to faktycznie sprawdzałam i przy robieniu zdjęcia trochę się wygięłam, ale normalnie (znaczy w ciąży) mam taką dużą dziurę w plecach
natalia_lila no Twój to baardzo malusi;-) i bez ubrania wydaje się większy
Chrupcia z łóżka to ja wstaję chyba z 5 minut, zanim się wygramolę, ale podnoszę najpierw głowę i podpieram się rękoma, na końcu dopiero nogi, ale dlatego, że mam rwę kulszową i jakbym najpierw nogi podniosła, to koniec- ktoś musiałby mnie z łóżka zwlekac, a zazwyczaj jestem sama w domu jak się budzę, więc musiałabym leżec aż mąż wróci z pracy. Co do pleców, to faktycznie sprawdzałam i przy robieniu zdjęcia trochę się wygięłam, ale normalnie (znaczy w ciąży) mam taką dużą dziurę w plecach
reklama
madziamadzia
Dziewczyny śliczne brzuszki
Podziel się: