reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze brzuszki i kilogramy

reklama
Fakt nie tyje, wszystko w brzuch mi wchodzi w pępku mam dziś 93cm. Ale moja siora też tak miała i dopiero w 6 miesiącu brzuszek zaczął rosnąć . A moja mam jak jechała na porodówkę ze mną to lekarze się pytali a pani to do kogo bo taki mały brzuch miała. Więc się nie martwię :-)

Dziewczyny superowe brzuszki:-)
i fakt że rozmiarowo bardzo się róznią... ale moja ginka stwierdziła że te które maja duże brzuszki rzadko mają zgagę i róznego typu dolegliwości związane z uciskaniem macicy na narządy wewnętrzne....
więc niech mój sobie będzie duży:tak:

Hehehe, teraz wiem, czemu nigdy zgagi nie mam i nigdy nic mi nie boli. :-D Tylko mam nadzieje, ze po porodzie dlugo taki duzy nie zostanie. ;-)​

Dziewczyny superowe brzuszki:-)
i fakt że rozmiarowo bardzo się róznią... ale moja ginka stwierdziła że te które maja duże brzuszki rzadko mają zgagę i róznego typu dolegliwości związane z uciskaniem macicy na narządy wewnętrzne....
więc niech mój sobie będzie duży:tak:

hmmm, ja mam rzeczywiście rzadko zgagę i duży bębęn,
ale czasem jak mi Młoda siądzie na pęcherzu to koniec - latam do toalety co 10 minut

reklama
hmmm, ja mam rzeczywiście rzadko zgagę i duży bębęn,
ale czasem jak mi Młoda siądzie na pęcherzu to koniec - latam do toalety co 10 minut

ja tez mam z tym problemy . szcegolnie w nocy. musze czesto wstawac do toalety. wogole moje dzieciaki w nocy kopia a w dzień są spokojne

Do góry