reklama
ruda80
Fanka BB :)
Fakt nie tyje, wszystko w brzuch mi wchodzi w pępku mam dziś 93cm. Ale moja siora też tak miała i dopiero w 6 miesiącu brzuszek zaczął rosnąć . A moja mam jak jechała na porodówkę ze mną to lekarze się pytali a pani to do kogo bo taki mały brzuch miała. Więc się nie martwię :-)
Dziewczyny superowe brzuszki:-)
i fakt że rozmiarowo bardzo się róznią... ale moja ginka stwierdziła że te które maja duże brzuszki rzadko mają zgagę i róznego typu dolegliwości związane z uciskaniem macicy na narządy wewnętrzne....
więc niech mój sobie będzie duży
i fakt że rozmiarowo bardzo się róznią... ale moja ginka stwierdziła że te które maja duże brzuszki rzadko mają zgagę i róznego typu dolegliwości związane z uciskaniem macicy na narządy wewnętrzne....
malina29
Mama debiutująca
Dziewczyny superowe brzuszki:-)
hmmm, ja mam rzeczywiście rzadko zgagę i duży bębęn,
ale czasem jak mi Młoda siądzie na pęcherzu to koniec - latam do toalety co 10 minut
reklama
lily
Fanka BB :)
hmmm, ja mam rzeczywiście rzadko zgagę i duży bębęn,
ale czasem jak mi Młoda siądzie na pęcherzu to koniec - latam do toalety co 10 minut
ja tez mam z tym problemy . szcegolnie w nocy. musze czesto wstawac do toalety. wogole moje dzieciaki w nocy kopia a w dzień są spokojne
Podziel się: