reklama
ruda80
Fanka BB :)
Estragon brzuszek nabiera kształtów:-). Dziewczyny nasze brzuszki coraz fajniejsze .
estragon
mamusia synusia:P
no właśnie ostatnio jakoś tak przystopował
eee, Chrupcia, ale nie wyginam się, tak mi się samo wygięło, ja chodzę cały czas zgarbiona i to od dzieciństwa, a teraz dodatkowo "pogarbiają" mnie cyce i brzuch. W ciąży zrobiła mi się na plecach taka łódka...
eee, Chrupcia, ale nie wyginam się, tak mi się samo wygięło, ja chodzę cały czas zgarbiona i to od dzieciństwa, a teraz dodatkowo "pogarbiają" mnie cyce i brzuch. W ciąży zrobiła mi się na plecach taka łódka...
tak mi przypomniałaś estragon :-) wątpię żeby Ci sie udało zrobić samej zdjęcie bez wygięcia;-)
ja sie wyginam notorycznie... ale teraz juz sie poprawiam i to naprawdę pomaga.
Tak samo jak wstawanie z łóżkaNie jednym susem, jak scyzoryk pod katem prostym (ciagnie wtedy krzyżowa cześć kręgosłupa i dolne miesnie brzucha) tylko leniwie, powoli i głowa podnosi się jako ostatnia:-)
ja sie wyginam notorycznie... ale teraz juz sie poprawiam i to naprawdę pomaga.
Tak samo jak wstawanie z łóżkaNie jednym susem, jak scyzoryk pod katem prostym (ciagnie wtedy krzyżowa cześć kręgosłupa i dolne miesnie brzucha) tylko leniwie, powoli i głowa podnosi się jako ostatnia:-)
reklama
Podziel się: