reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze brzuszki i kilogramy

Ja ze swoim brzuszkiem w ubraniu w 26tc wyglądam tak:

26tc w ubraniu_cr.jpg

reklama
Agate brzuszek ładniusi.
chrupcia :-D:-D okulary lady gaga hahahahaha
Natalia_lilia. twój jeszcze malutki:tak:

Naprawdę. Zdjęcie zostało zrobione tego samego dnia, więc przekrętu nie ma. Najnormalniej w świecie, jak sie ubiore to brzucha mi nie widać. Albo jest taki malutki że ludzie myślą że w 4miesiącu jestem dopiero.

Natalia , bez ubrania masz 2 razy wiekszy. :-D W tym z ubraniem, tak jakby rowno z piersiami byl, a na tym bez odstaje mocno. Ale to moze temu, ze i zdjecie troche przodem jest.

No dobre te okulary, tez sie usmialam. :-D

Agate wreszcie pokazała brzuszek;-). Ładny, okrąglutki:tak:.
natalia_lila no Twój to baardzo malusi;-) i bez ubrania wydaje się większy:tak:
Chrupcia z łóżka to ja wstaję chyba z 5 minut:-D, zanim się wygramolę, ale podnoszę najpierw głowę i podpieram się rękoma, na końcu dopiero nogi, ale dlatego, że mam rwę kulszową i jakbym najpierw nogi podniosła, to koniec- ktoś musiałby mnie z łóżka zwlekac, a zazwyczaj jestem sama w domu jak się budzę, więc musiałabym leżec aż mąż wróci z pracy:baffled:. Co do pleców, to faktycznie sprawdzałam i przy robieniu zdjęcia trochę się wygięłam, ale normalnie (znaczy w ciąży) mam taką dużą dziurę w plecach:-p

reklama
Do góry