reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze brzuszki i kilogramy

Dziewczyny jaki e macie malutkie brzuszki jak wy to robicie:tak:
Aga,agate,madziamadzia sliczne brzusie takie okrąglutkie
Ja swój wstawię 6 lutego to się przerazicie:-D

reklama
mamy dziś wysyp brzchalowy :-D patrzcie jak to się różnie układa - niby terminy podobne a wielkości brzucha całkiem inne..
to kto następny z fotką?? :-D

Świetne dziewczyny brzuszki:happy2:
Na mój tez nie mogę się napatrzeć, jak mijam tylko lustro w przedpokoju to zawsze zatrzymuje się na chwilkę by pooglądać go ;-)
U mnie jest już 10kg na plusie- tak dla pocieszenia ;-)

Ja to mam zależy jaki dzień 2 kg na plusie , a dzisiaj jak się zważyłam to mam 1,4 kg na plusie, a jem naprawdę duuużo, zwłaszcza wieczorem bo wtedy najlepiej smakuje:-).

Agate naprawdę nie wiem. Gin mówi że wszystko jest ok , wyniki badań mam tak samo ok. Może moja dzidzia jest taaakim pasim brzuchem i to co lepsze to mi zabiera.

reklama
Ruda w takim wieku to wszystkie dzieci podobnie waza, tylko okolo pol kilo, no tak do 700 gram. Moj na polowkowym taki prawie polkilowy byl bez kilku gram. No ale wody plodowe tez waza. No i my nabieramy troche ciala. A od czego zaleza te roznice w wymiarach brzuchow, to nie wiem, pewnie od kobiety, jednej szybciej wywala, drugiej pozniej. Fajnie ci, ze tak nic nie tyjesz.:tak:

Awru, a kiedy zobaczymy twoja banke?;-)

Do góry