reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze brzuszki i ich brak - wracamy do formy po porodzie

reklama
Nixie ślicznie wyglądasz!!!

Ja dalej na razie 4 -5 na + na mojej wadze, 8 mam wizytę to zobaczę ile przytyłam na wadze w przychodni, ja tez czuje, że wszystko idzie mi w biodra i uda, w biodrach 98 cm, a w udzie 57 cm, w brzuszku 97 cm tyle samo co w biodrach.

Ja chyba tez będę musiała zatrudnić męża do golenia bo sama już nie daję rady. Przed pierwszym porodem goliła mnie położna i miała taką rękę, że długo po porodzie nic nie chciało odrosnąć, śmiałam się później że chyba zacznę się do niej umawiać na golenie to będę miała na długi czas spokój i zaoszczędzę na maszynkach czy kremach:-) .

Przepraszam, że trochę nie w temacie, ale skoro tu o tym goleniu tak piszemy...
jak właściwie trzeba wygolić się do porodu? Na zero czy jak:unsure:

Przepraszam, że trochę nie w temacie, ale skoro tu o tym goleniu tak piszemy...
jak właściwie trzeba wygolić się do porodu? Na zero czy jak:unsure:

Moj Ch to sie zdziwil jak powiedzialm mu o goleniu:szok: , ogladalam kilka programow z porodami i kobiety nie byly ogolone, ja to sie gole na zero :-D:-D:-D
nie wiem czy trzeba sie golic to chyba zalezy od kobiety jak sie czuje, ja wole sie ogolic od lat to robie, na zero bo z moim brzuszkiem paseczka raczej nie dam rady zrobic :-D:-D:-D

Ja wam powiem ze sie czuje naprawde atrakcyjnie ;-)skore mam ladna , wloski tez, nie obroslam w tluszcz nigdzie, pod biustem mam tyle co mialam...miseczka tylko sie troche powiekszyla ale tez nie jest tragicznie bo przed okresem mialam zawsze wiekszy biust ..moze troszke poszlo w bioderka i uda ale to normalne (przed ciaza mialam lekka niedowage) We wtorek zobacze ile przytylam ;-)

mi się wydaję że raczej jest przyjęte żeby się ogolić na zero , przynajmniej ja tak zrobie, a wogóle już ucze mojego M, już prawie od ponad miesiąca pomaga mi w goleniu i sprawia mu to niemałą przyjemność i frajdę, naprawde polecam pomoc męża a nie męczenie się z lusterkiem:-D:-D:-D

aaaa ratunku, nie mowcie że trzeba sie wygolic :( nigdy tego nie robilam - wiem pewnie wiekszosc uzna mnie za dinozaura, ale ja po prostu nie czulam potrzeby, a mezus mowil ze mu to nie przeszkadza, kurde musze o tym poczytac :/

reklama
aaaa ratunku, nie mowcie że trzeba sie wygolic :( nigdy tego nie robilam - wiem pewnie wiekszosc uzna mnie za dinozaura, ale ja po prostu nie czulam potrzeby, a mezus mowil ze mu to nie przeszkadza, kurde musze o tym poczytac :/
Na zero mi również absolutnie nie odpowiada. Nigdy, przenigdy tak nie miałam. Tylko strzyżenie na krótko. Już czuję jak mnie będzie po tym goleniu piekło i swędziało. O masakro!

Do góry