reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze brzuszki i ich brak - wracamy do formy po porodzie

reklama
Nixie ślicznie wyglądasz!!!

Ja dalej na razie 4 -5 na + na mojej wadze, 8 mam wizytę to zobaczę ile przytyłam na wadze w przychodni, ja tez czuje, że wszystko idzie mi w biodra i uda, w biodrach 98 cm, a w udzie 57 cm, w brzuszku 97 cm tyle samo co w biodrach.

Ja chyba tez będę musiała zatrudnić męża do golenia bo sama już nie daję rady. Przed pierwszym porodem goliła mnie położna i miała taką rękę, że długo po porodzie nic nie chciało odrosnąć, śmiałam się później że chyba zacznę się do niej umawiać na golenie to będę miała na długi czas spokój i zaoszczędzę na maszynkach czy kremach:-) .

Przepraszam, że trochę nie w temacie, ale skoro tu o tym goleniu tak piszemy...
jak właściwie trzeba wygolić się do porodu? Na zero czy jak:unsure:

Przepraszam, że trochę nie w temacie, ale skoro tu o tym goleniu tak piszemy...
jak właściwie trzeba wygolić się do porodu? Na zero czy jak:unsure:

Moj Ch to sie zdziwil jak powiedzialm mu o goleniu:szok: , ogladalam kilka programow z porodami i kobiety nie byly ogolone, ja to sie gole na zero :-D:-D:-D
nie wiem czy trzeba sie golic to chyba zalezy od kobiety jak sie czuje, ja wole sie ogolic od lat to robie, na zero bo z moim brzuszkiem paseczka raczej nie dam rady zrobic :-D:-D:-D

Ja wam powiem ze sie czuje naprawde atrakcyjnie ;-)skore mam ladna , wloski tez, nie obroslam w tluszcz nigdzie, pod biustem mam tyle co mialam...miseczka tylko sie troche powiekszyla ale tez nie jest tragicznie bo przed okresem mialam zawsze wiekszy biust ..moze troszke poszlo w bioderka i uda ale to normalne (przed ciaza mialam lekka niedowage) We wtorek zobacze ile przytylam ;-)

mi się wydaję że raczej jest przyjęte żeby się ogolić na zero , przynajmniej ja tak zrobie, a wogóle już ucze mojego M, już prawie od ponad miesiąca pomaga mi w goleniu i sprawia mu to niemałą przyjemność i frajdę, naprawde polecam pomoc męża a nie męczenie się z lusterkiem:-D:-D:-D

aaaa ratunku, nie mowcie że trzeba sie wygolic :( nigdy tego nie robilam - wiem pewnie wiekszosc uzna mnie za dinozaura, ale ja po prostu nie czulam potrzeby, a mezus mowil ze mu to nie przeszkadza, kurde musze o tym poczytac :/

reklama
aaaa ratunku, nie mowcie że trzeba sie wygolic :( nigdy tego nie robilam - wiem pewnie wiekszosc uzna mnie za dinozaura, ale ja po prostu nie czulam potrzeby, a mezus mowil ze mu to nie przeszkadza, kurde musze o tym poczytac :/
Na zero mi również absolutnie nie odpowiada. Nigdy, przenigdy tak nie miałam. Tylko strzyżenie na krótko. Już czuję jak mnie będzie po tym goleniu piekło i swędziało. O masakro!

Do góry