reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze brzuszki i ich brak - wracamy do formy po porodzie

reklama
Hej mamusie :) Ostatnio jakos nie mialam czasu zeby tutaj zajrzec :( Praca i dom pochlanialy moj caly wolny czas . Ale od poniedzialku idziemy na 5 tygodniowy niewykorzystany urlop :))) odpoczniemy i nabierzemy troszke cialka haha :). ostatnio cos szybko nabieramy plus cm,,, Na dzien dzisiejszy 31 tydzien, mamy 54kg czyli 7 do przodu :) i 89/90 cm w brzuszku :)Malutka tak sie wierci ze czasami nie potrafie zmruzyc oczu w nocy :) a jak to jest u was ? Pozdrawiam wszystkie mamusie :)

Witaj Babykate.Dawno cie nie bylo.Fajnie ze u Was wszystko dobrze.My tutaj tez przybieramy cialka.Wystarczy wejsc na nasza bb galerie.Lutowki coraz mniej wygimnastykowane i ciezko skarpetki zalozyc ;)
Udanego leniuchowania

Witaj Babykate.Dawno cie nie bylo.Fajnie ze u Was wszystko dobrze.My tutaj tez przybieramy cialka.Wystarczy wejsc na nasza bb galerie.Lutowki coraz mniej wygimnastykowane i ciezko skarpetki zalozyc ;)
Udanego leniuchowania

Skarpetki skarpetkami, ale golenie części intymnych to nie lada wyzwanie :-D
Mnie to dziś zajęło ze 30 min...I już mi lusterko nie wystarcza kurde ;-)
Następnym razem będzie to robił mój kochany mąż- nie jest zadowolony z tej nowiny, ale musi się wprawiać, bo jak będę szła do szpitala to wole, by to On to zrobił a nie siostry - które pewnie pocięłyby mi moje skarby :zawstydzona/y:;-):rofl2:

O matko jedyna.
Już czuję się jak baryłeczka, a na koniec najwięcej?!
Chciałam dziś kupić jakiś sweter/sukienkę, ale jak popatrzyłam na siebie w przymierzalni, to dałam sobie spokój. Taka kuleczko-kluseczka.
Eh, ale co tam. Byle do wiosny ;-)

Crazy mama oj z tymi skarpetkami to masz racje :)a o kozakach juz nie wspomne, bez sofy nie da rady :) rowniez pozdrawiam :)

figa777 haha z tym goleniem to trafilas , dzisiaj myslalam ze wyjde z siebie ..grrrr ale dalysmy rade przed duzym lustrem w sypialni. Niewiem co to bedzie przed samym rozwiazaniem bo moj B wraca tylko do domku na weekendy wiec nie ma co na niego liczyc :p

ja jeszcze sie pomęczyłam ostatni raz bez lusterka .

A tu ja wczoraj 30 tydzień u dziadka na babrbórce :) :
img88hg43.jpg

i brzunio bez sweterka
2930tydz.jpg

reklama
Do góry