reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze brzuszki i ich brak - wracamy do formy po porodzie

dziękuje :-):-):-)
No juz zaczął mnie wyprzedzać ten bąbelek ;)
A dzisiaj pierwszy raz dostałam bolesnego kopa, ze aż poskoczyłam.
Codziennie poluje żeby nagrać filmik jak to maleństwo tam pod skórą szaleje ale ona mnie zawsze wyroluje i rusza sie wtedy jak nie mam aparatu.

reklama
ja jeszcze daję radę skarpetki ubierac ;p Mąż mi jedynie pomaga przy wyjściu z wanny (żebym się nie poślizgnęła) i pomaga mi nogi powycierac, bo schylac się ciężko hehe..
A ja chyba pobiłam wasz rekord, ale pewna nie jestem, bo nie czytam wątku od początku- przytyłam 14 kg :rofl2:

a ja nie wiem ile juz przytyłam bo nie mam swojej wagi a zawsze zapomnę sie zważyć u rodziców.
Ale na pewno zważę sie u lekarki bo 8-go mam wizytę :D
Kurcze.. mimo ćwiczeń jednak mi na udkach przybyło trochę ... za duzo wcinam słodyczy.

Hej

Co do tycia w osatanich miesiacach to fakt że waga rośnie ale podobno wtedy właśnie dzidzia przybiera najwięcej na wadze. Więc spokojnie.
Moja szwagierka w ostatnich dwóch miesiącach nic nie przytyła a wszystkiego jej przybyło 7 kg. Urodziła dziewczynkę 4,200 i od razu miała wagę sprzed ciąży. Ja nie liczę na taką kolej rzeczy bo dziś kupiłam wagę i mam już 13 na plusie, a wydawało mi się że jak jestem w domu to się nie obżeram jak gdy byłam w pracy. :(( No trudno się mówi.

Faktycznie trudno jest zakładać buty czy skarpetki ale golenie to istna mordęga :( Już ledwo daję radę.

nixie wyglądasz pięknie :)

Nixie slicznie wygladasz :-)
Chyba kazda z nas przytyla w biodrach i udach, czytalam ze to normalne :)

Ja mam wizyte 7go u pielegniarki wiec tez sie zwaze bo nie wiem ile przytylam, nie mam wagi w domu. Chris itak ciagle mi mowi ze malo przytylam...jutro sie okaze :) Co do golenia miejsc intymnych to ja juz dawno mam z tym problemy, brzuszek mi do przodu urosl :tak: z reszta sobie dobrze radze ;-)

Ostatnia edycja:
Kolejne piękne ujęcie brzuszka i mamusi. Ślicznie. Ciąża Ci służy.

Mi oczywiście głównie w dupsko i uda poszło, ale mówi się trudno. Zawsze miałam taką tendencję. Typowa gruszka jestem.
Z goleniem jeszcze daję radę, choć z dnia na dzień coraz trudniej.

a ja to chyba wszędzie przybrałam, i w nogach i jakieś zwały na plecach
w poprzedniej ciąży miałam problem ze zrzuceniem, a tu wygląda na to, że więcej mi przybędzie :(
ogólnie wolę omijać lustra

Mi w biodrach przybyły 2cm, obwód w udach bez zmian, tylko brzuch mi urósł (+28cm) :) No, ale ja szczupła nigdy nie byłam, więc lepiej, żeby mi za dużo nie przybywało ;) Na plusie mam 8kg.

nixie super wyglądasz:tak:. Ja tez nigdy szczupła nie byłam to teraz najwięcej to i tak mi w uda i nogi poszło szok:szok:mam +11. ubieranie butów jeszcze wychodzi ale czuje że niedługo;-)

reklama
Do góry