reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze brzuszki i ich brak - wracamy do formy po porodzie

dziękuje :-):-):-)
No juz zaczął mnie wyprzedzać ten bąbelek ;)
A dzisiaj pierwszy raz dostałam bolesnego kopa, ze aż poskoczyłam.
Codziennie poluje żeby nagrać filmik jak to maleństwo tam pod skórą szaleje ale ona mnie zawsze wyroluje i rusza sie wtedy jak nie mam aparatu.

reklama
ja jeszcze daję radę skarpetki ubierac ;p Mąż mi jedynie pomaga przy wyjściu z wanny (żebym się nie poślizgnęła) i pomaga mi nogi powycierac, bo schylac się ciężko hehe..
A ja chyba pobiłam wasz rekord, ale pewna nie jestem, bo nie czytam wątku od początku- przytyłam 14 kg :rofl2:

a ja nie wiem ile juz przytyłam bo nie mam swojej wagi a zawsze zapomnę sie zważyć u rodziców.
Ale na pewno zważę sie u lekarki bo 8-go mam wizytę :D
Kurcze.. mimo ćwiczeń jednak mi na udkach przybyło trochę ... za duzo wcinam słodyczy.

Hej

Co do tycia w osatanich miesiacach to fakt że waga rośnie ale podobno wtedy właśnie dzidzia przybiera najwięcej na wadze. Więc spokojnie.
Moja szwagierka w ostatnich dwóch miesiącach nic nie przytyła a wszystkiego jej przybyło 7 kg. Urodziła dziewczynkę 4,200 i od razu miała wagę sprzed ciąży. Ja nie liczę na taką kolej rzeczy bo dziś kupiłam wagę i mam już 13 na plusie, a wydawało mi się że jak jestem w domu to się nie obżeram jak gdy byłam w pracy. :(( No trudno się mówi.

Faktycznie trudno jest zakładać buty czy skarpetki ale golenie to istna mordęga :( Już ledwo daję radę.

nixie wyglądasz pięknie :)

Nixie slicznie wygladasz :-)
Chyba kazda z nas przytyla w biodrach i udach, czytalam ze to normalne :)

Ja mam wizyte 7go u pielegniarki wiec tez sie zwaze bo nie wiem ile przytylam, nie mam wagi w domu. Chris itak ciagle mi mowi ze malo przytylam...jutro sie okaze :) Co do golenia miejsc intymnych to ja juz dawno mam z tym problemy, brzuszek mi do przodu urosl :tak: z reszta sobie dobrze radze ;-)

Ostatnia edycja:
Kolejne piękne ujęcie brzuszka i mamusi. Ślicznie. Ciąża Ci służy.

Mi oczywiście głównie w dupsko i uda poszło, ale mówi się trudno. Zawsze miałam taką tendencję. Typowa gruszka jestem.
Z goleniem jeszcze daję radę, choć z dnia na dzień coraz trudniej.

a ja to chyba wszędzie przybrałam, i w nogach i jakieś zwały na plecach
w poprzedniej ciąży miałam problem ze zrzuceniem, a tu wygląda na to, że więcej mi przybędzie :(
ogólnie wolę omijać lustra

Mi w biodrach przybyły 2cm, obwód w udach bez zmian, tylko brzuch mi urósł (+28cm) :) No, ale ja szczupła nigdy nie byłam, więc lepiej, żeby mi za dużo nie przybywało ;) Na plusie mam 8kg.

nixie super wyglądasz:tak:. Ja tez nigdy szczupła nie byłam to teraz najwięcej to i tak mi w uda i nogi poszło szok:szok:mam +11. ubieranie butów jeszcze wychodzi ale czuje że niedługo;-)

reklama
Do góry