reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze brzuszki i ich brak - wracamy do formy po porodzie

Hej dziewczyny
U mnie tak samo jak u niektorych z Was czyli brak motywacjiii...hmmm no ale trzeba sie ogarnac i zabrac sie za siebie... w sumie z tego co widze to nie jest tak zle ze mna , faldka jakas tam jest, troche w uda poszlo i tylek no ale do spodni z przed ciazy sie mieszcze tylko w jednych guzika nie moge zapiac ;P koszulki XS to tez jakos pasuja , ale teraz przezuciłam sie na dluzsze t-shirty tylu Rozmiar M- L zeby mi wyfug zakryly ( tyłek) :-D Nawet nie wiem ile waze bo nie mam wagi moze i dobrze :-) pozdrowionka dla Was :)Chodz coraz bardziej mnie ciakawi ile wazeee ....;]

reklama
Ja mimo że karmie regularnie piersią to dostałam wczoraj okres:/ jestem troszke załamana, bo myślałam że dostane tak jak większość kobiet po zakończeniu regularnego karmienia :/ ehzz...

A ja dzisiaj doła załapałam- mała płakała prawie cały dzień i nie umiałam z nią sobie dać radę...

Wczoraj po raz pierwszy zostawiliśmy małą u dziadków i poszliśmy z M do kina
biggrin.gif
fajnie było ale tak trochę dziwnie, strasznie mi się czas dłużył bez Ninki.

A ja się dzisiaj mile zaskoczyłam- weszłam bez problemu w najmniejsze spodnie sprzed ciąży co oznacza, że muszę ważyć ok. 54-55 kg. Czyli został jeszcze jakiś 1-2 kg do zrzucenia, mniej nie chcę- po śmierci mamy strasznie schudłam, ważyłam 47 kg i wyglądałam jak kościotrup.

Wkońcu i ja sie za siebie pomalu wzielam bo niestety zostało mi ponad 10 kg nadwagi:-(Przed ciaza wazylam 58kg a teraz 70kg!!!:zawstydzona/y:W zyciu tyle nie ważyłam!!:wściekła/y:
W sb zaczełam ćwiczyc brzuszki tzn na YouTube znalazłam cos takiego jak ABS 8 min. i powiem Wam ze od dwóch dni mam takie zakwasy na brzuchu ze masakra i to po jednym razie!!Dzisiaj tez ćwiczyłam az sie boje co bedzie jutro:)
Przed ciaza czesto robiłam brzuszki wiec zakwasów nigdy nie miałam no ale wkoncu nie ćwiczyłam od roku wiec trzeba teraz troche pocierpiec:-)
Polecam te ćwiczonka wkoncu to tylko 8 min wiec da sie przezyć:-)Tez sa takie cwiczenia na pupe i nogi ale jeszcze ich nie robiłam

Ja się też nieco wzięłam za siebie. Ćwiczę 3i tydzień i chodzę na spacery, dość szybkie tempo - 1,5 - 2 godz. Najpierw 30 min ćwiczeń aerobowych a potem brzuch. Efektów brak:-( Trochę mnie to podłamuje ale wiem , że więcej czasu potrzeba.

reklama
Do góry