reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze brzuszki i ich brak - wracamy do formy po porodzie

ligotka ja sie smieje ze swoje zarzuce na ramie i do przodu...;-)
A tak serio to ja juz sie nie przejmuje bo i tak nic to nie da. Z natura nie wygram, od myslenia rozstepy nie znikna. Jedyne z czym moge powalczyc to ta opona wokol pasa, ale tez jakos kiepsko mi to idzie.

reklama
susel, ligotka,co do piersi to ja myślę ze sam balsam nie wystarczy bo co z tego jak uelastycznimy skórę na jakis czas a mięśnie będą zwiotczałe, Ja używam balsamu z PERFECTA Mama i ćwiczę ,leżąc podnoszę do góry cos ciężkiego bo aktualnie nie mam ciężarków , robię tez babskie pompki i ściskanie rąk (jak do modlitwy z uniesionymi łokciami - o tak - http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR7rpuGQbL4QNQFEMTxeO-zszbUQQAZ7XH6K-PKBkrrNsGVsHxu) . Pomocny jest tez masaż i naprzemienny prysznic.
A rozstępy na piersiach to chyba nie problem bo jak zbladną to nie będzie widac chyba ze któraś z was lubi sie nago opalać :)

tu znalazłam kilka ćwiczeń
Kilka ćwiczeń na zgrabny biust - Kobieta.pl
8 ćwiczeń ujędrniających biust | mamypomysl.pl
Modelki, Fotomodelki, Castingi, �wiczenia, Paznokcie, Zdj�cia - Modeling.pl
�wiczenia dla piersi, Fitness > �wiczenia dla piersi

tez racja tab, uzupełniamy sie :-D, czyli kolejny plan, tym razem na piękne piersi :
-masaż
-balsam
-zimnociepły prysznic
-ćwiczenia mięśni biustu
-dobry stanik !

susel, ligotka,co do piersi to ja myślę ze sam balsam nie wystarczy bo co z tego jak uelastycznimy skórę na jakis czas a mięśnie będą zwiotczałe, Ja używam balsamu z PERFECTA Mama i ćwiczę ,leżąc podnoszę do góry cos ciężkiego bo aktualnie nie mam ciężarków , robię tez babskie pompki i ściskanie rąk (jak do modlitwy z uniesionymi łokciami - o tak - http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR7rpuGQbL4QNQFEMTxeO-zszbUQQAZ7XH6K-PKBkrrNsGVsHxu) . Pomocny jest tez masaż i naprzemienny prysznic.
A rozstępy na piersiach to chyba nie problem bo jak zbladną to nie będzie widac chyba ze któraś z was lubi sie nago opalać :)

tu znalazłam kilka ćwiczeń
Kilka ćwiczeń na zgrabny biust - Kobieta.pl
8 ćwiczeń ujędrniających biust | mamypomysl.pl
Modelki, Fotomodelki, Castingi, �wiczenia, Paznokcie, Zdj�cia - Modeling.pl
�wiczenia dla piersi, Fitness > �wiczenia dla piersi

ja to Ciebie podziwiam:)

Ja to ostatnio jak mam chwilę to najwyżej leżenie na czas ćwiczę ;)
Chyba powinnam się zmobilizować bardziej. Dziś zaczęłam od spaceru po totalnych wertepach - ścieżka przez las jak w górach, chyba spaliłam trochę kalorii przedzierając się tam z wózkiem :)

reklama
ale nie ćwiczę dużo bo tez czasem padam z nóg,
ale zawsze sie lepiej czuje jak troche sie poruszam i jak widzę efekty..
Bardzo mi zależy żeby zmotywować inne dziewczyny do ćwiczeń bo to na prawdę cos fajnego :)
dlatego Wam tu tak w kółko truje..

Do góry