reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze brzuszki i ich brak - wracamy do formy po porodzie

ligotka ja sie smieje ze swoje zarzuce na ramie i do przodu...;-)
A tak serio to ja juz sie nie przejmuje bo i tak nic to nie da. Z natura nie wygram, od myslenia rozstepy nie znikna. Jedyne z czym moge powalczyc to ta opona wokol pasa, ale tez jakos kiepsko mi to idzie.

reklama
susel, ligotka,co do piersi to ja myślę ze sam balsam nie wystarczy bo co z tego jak uelastycznimy skórę na jakis czas a mięśnie będą zwiotczałe, Ja używam balsamu z PERFECTA Mama i ćwiczę ,leżąc podnoszę do góry cos ciężkiego bo aktualnie nie mam ciężarków , robię tez babskie pompki i ściskanie rąk (jak do modlitwy z uniesionymi łokciami - o tak - http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR7rpuGQbL4QNQFEMTxeO-zszbUQQAZ7XH6K-PKBkrrNsGVsHxu) . Pomocny jest tez masaż i naprzemienny prysznic.
A rozstępy na piersiach to chyba nie problem bo jak zbladną to nie będzie widac chyba ze któraś z was lubi sie nago opalać :)

tu znalazłam kilka ćwiczeń
Kilka ćwiczeń na zgrabny biust - Kobieta.pl
8 ćwiczeń ujędrniających biust | mamypomysl.pl
Modelki, Fotomodelki, Castingi, �wiczenia, Paznokcie, Zdj�cia - Modeling.pl
�wiczenia dla piersi, Fitness > �wiczenia dla piersi

tez racja tab, uzupełniamy sie :-D, czyli kolejny plan, tym razem na piękne piersi :
-masaż
-balsam
-zimnociepły prysznic
-ćwiczenia mięśni biustu
-dobry stanik !

susel, ligotka,co do piersi to ja myślę ze sam balsam nie wystarczy bo co z tego jak uelastycznimy skórę na jakis czas a mięśnie będą zwiotczałe, Ja używam balsamu z PERFECTA Mama i ćwiczę ,leżąc podnoszę do góry cos ciężkiego bo aktualnie nie mam ciężarków , robię tez babskie pompki i ściskanie rąk (jak do modlitwy z uniesionymi łokciami - o tak - http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR7rpuGQbL4QNQFEMTxeO-zszbUQQAZ7XH6K-PKBkrrNsGVsHxu) . Pomocny jest tez masaż i naprzemienny prysznic.
A rozstępy na piersiach to chyba nie problem bo jak zbladną to nie będzie widac chyba ze któraś z was lubi sie nago opalać :)

tu znalazłam kilka ćwiczeń
Kilka ćwiczeń na zgrabny biust - Kobieta.pl
8 ćwiczeń ujędrniających biust | mamypomysl.pl
Modelki, Fotomodelki, Castingi, �wiczenia, Paznokcie, Zdj�cia - Modeling.pl
�wiczenia dla piersi, Fitness > �wiczenia dla piersi

ja to Ciebie podziwiam:)

Ja to ostatnio jak mam chwilę to najwyżej leżenie na czas ćwiczę ;)
Chyba powinnam się zmobilizować bardziej. Dziś zaczęłam od spaceru po totalnych wertepach - ścieżka przez las jak w górach, chyba spaliłam trochę kalorii przedzierając się tam z wózkiem :)

reklama
ale nie ćwiczę dużo bo tez czasem padam z nóg,
ale zawsze sie lepiej czuje jak troche sie poruszam i jak widzę efekty..
Bardzo mi zależy żeby zmotywować inne dziewczyny do ćwiczeń bo to na prawdę cos fajnego :)
dlatego Wam tu tak w kółko truje..

Do góry