reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze brzuszki i ich brak - wracamy do formy po porodzie

reklama
U nas tez juz wróciło... i powiem wam szczerze ze myslalam ze bedzie bolec i w ogole ale moj W zrobil taka gre wstepna ze bylam rozluzniona i bylo bardzo przyjemnie i bez bolu :)

ja tez się boje , mąż wraca przed świętami i będzie chwila prawdy . ja to boje się też tego że go nie zadowolę , że moje ciało mu się nie spodoba .ogólnie się wstydzę bo niby brzucha nie ma ale jak się nachylę to ta skóra zwisa :-( byłam w poniedziałek u lekarza i wszystko ok .

dzisiaj rano wlazłam na wagę i... mile się zaskoczyłam :))) jeszcze został kilogram do wagi sprzed ciąży, ale i tak chcę dodatkowo z 5 kg schudnąć
natomiast chyba się ogólnie rozszerzyłam hehe, bo w większość spodni wchodzę, tylko mi czasem ciężko oddech złapać :))) gorzej z bluzkami koszulowymi, bo mam wrażenie że ten big cyc mi na wieki zostanie

U mnie nadal jakieś 4 może 5 kg. Szerokość bez zmian. A o cycu, to nie wspomnę. Ostatnio kupiłam sobie wreszcie odpowiednie staniki. No i teraz mam ksywkę F-donald (taki mój mąż dowcipny, jak biorę się za karmienie) - na "cześć" mojej nowej miseczki.

reklama
Ja właśnie oglądam program o dużych piersiach na tvn style i stwierdziliśmy z mężem, że nasze dziecko potraktowałoby go jako program kulinarny ;)

Ostatnia edycja:
Do góry