reklama
weszlam dzis na wage i dopszlam do wagi sprzed ciaz - 55kg huraaa!! ale faldka na brzuchu jeszcze wisi.
a najgorsze rozstepy mam na dole piersi, na brzuchu nie jest zle.
gratuluję
ja sie przestałam ważyć, nie chcę sobie psuć humoru hehe
więc tak, powinno się trochę odpocząć po cesarce. Następne dziecko powinno być nieco później niż te 6 miesięcy. Słyszałam o roku. Mięśnie wtedy będą lepiej przygotowane na rozciągniecie się brzuszka.
Do 2 lat może być cesarka na życzenie po wcześniejszej cesarce, ale nie upierają się. Można rodzić naturalnie, lecz podpisujesz coś i oczywiście własne ryzyko.
Do 2 lat może być cesarka na życzenie po wcześniejszej cesarce, ale nie upierają się. Można rodzić naturalnie, lecz podpisujesz coś i oczywiście własne ryzyko.
sunshine79
Fanka BB :)
Nixie super brzuszek, trudno uwierzyc ze jeszcze niedawno bylas w ciazy Ja jeszcze nie cwicze, zabieram sie po pologu, brzucha to ponad 2 lata nie cwiczylam To moj brzuszek, niby sie zmniejszyl ale jest jakis taki miekki . Zalaczam tez zdjecie brzuszka sprzed ponad 2 lat, ciekawe kiedy mi sie uda wrocic do poprzedniej formy
Załączniki
Ostatnia edycja:
Karolina1983a
podwójna mamusia ;)
Ja miałam 1,5 roku pomiędzy CC a dodatkowo 15 m-cy przed pierwszym CC miałam usuwane mięśniaki operacyjnie więc miałam 3 cięcia w krótkich odstępach czasu.
Ciąże oczywiście miałam uzgodnione z ginem. Z drugą kazał poczekać min 6 m-cy.
Wszystko zależy od tego jak blizna wygląda.
Ciąże oczywiście miałam uzgodnione z ginem. Z drugą kazał poczekać min 6 m-cy.
Wszystko zależy od tego jak blizna wygląda.
bobomama24
Mama Izy i Martynki
sun nie denerwuj ludzi ok
reklama
Delfin_ONA
Fanka BB :)
hehe się dobiłam teraz tymi zdjęciami ,a myślałam że nie jest ze mną źle ;-)