reklama
polis1010
Leniuszkowa mama
Nixie niezla "deseczka"
Lizzie mi tez sie rozlazly-polozna w szpitalu mnie badala i tak stwierdzila
Ligotka moja faldka tez sie tluszczem zapelnila, nawet nie wiem skad skurczybyk przyszedl bo kilka dni temu byla tam sama skora
Na dzien dzisiajszy w pasie 90-do 60 droga daleka;-). Na szczescie spodnie sprzed ciazy juz pasuja i tylko ta oponka mnie denerwuje.
Lizzie mi tez sie rozlazly-polozna w szpitalu mnie badala i tak stwierdzila
Ligotka moja faldka tez sie tluszczem zapelnila, nawet nie wiem skad skurczybyk przyszedl bo kilka dni temu byla tam sama skora
Na dzien dzisiajszy w pasie 90-do 60 droga daleka;-). Na szczescie spodnie sprzed ciazy juz pasuja i tylko ta oponka mnie denerwuje.
ligotka
Fanka BB :)
ja tez ciagle glodna! i ciagle jem juz mi brakuje pomyslow co jesc, zeby nie ciagle to samo!
No i tez nie wiem skad ten brzuszek, gdzies czytalam ze to wina miesni brzucha no nic trzeba zaczac robic brzuszki...
No i tez nie wiem skad ten brzuszek, gdzies czytalam ze to wina miesni brzucha no nic trzeba zaczac robic brzuszki...
bobomama24
Mama Izy i Martynki
kupilam dzis tunike i getry sobie zeby wyjsc jak czlowiek do miasta teraz szukam butow i kurtki
bobomama24
Mama Izy i Martynki
musze sie troche obkupic a co
GosiaLew
Fanka BB :)
Wczoraj się zważyłam i schudłam przez miesiąc 1,5 kg chociaż jem dużo. Ważę mniej niż przed ciąża jakieś 2 kg a mieszczę sie tylko w jedne spodnie. Jeansy mi nie pasują, w biodrach jakoś mam więcej, ale to chyba miednica się nie zeszła. No i mimo, że mniej ważę to jeszcze brzuszek lekki mam, trzeba się za ćwiczenia wziąć w końcu.
reklama