reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze brzuszki i ich brak - wracamy do formy po porodzie

u mnie nie ma źle bo juz ćwiczę brzuszki,...
Lekko luźna skóra jeszcze ale to sie "wsyśnie" ;P,
tylko muszę pamiętać o smarowaniu :)
I na szczęście ta moja krzywizna kręgosłupa zniknęła.
25tygpoporodzie.jpg

reklama
Nixie niezla "deseczka"

Lizzie
mi tez sie rozlazly-polozna w szpitalu mnie badala i tak stwierdzila

Ligotka
moja faldka tez sie tluszczem zapelnila, nawet nie wiem skad skurczybyk przyszedl bo kilka dni temu byla tam sama skora

Na dzien dzisiajszy w pasie 90:szok:-do 60 droga daleka;-). Na szczescie spodnie sprzed ciazy juz pasuja i tylko ta oponka mnie denerwuje.

nixie, kurczę, zazdroszczę figurki :)
ja mam brzuchol jak nie wiem, mam wrazenie że nigdy się ode mnie nie odczepi :)
a głodna też ciagle jestem

ja tez ciagle glodna! i ciagle jem juz mi brakuje pomyslow co jesc, zeby nie ciagle to samo!
No i tez nie wiem skad ten brzuszek, gdzies czytalam ze to wina miesni brzucha :( no nic trzeba zaczac robic brzuszki...

Dobry pomysł Bobomama.
Bo o moich spodniach, to mogę zapomnieć, a kupno takich w o jakieś dwa rozmiary większe działa na mnie dobijająco.

Wczoraj się zważyłam i schudłam przez miesiąc 1,5 kg chociaż jem dużo. Ważę mniej niż przed ciąża jakieś 2 kg a mieszczę sie tylko w jedne spodnie. Jeansy mi nie pasują, w biodrach jakoś mam więcej, ale to chyba miednica się nie zeszła. No i mimo, że mniej ważę to jeszcze brzuszek lekki mam, trzeba się za ćwiczenia wziąć w końcu.

reklama
a ja to jakaś dziwna jestem chyba :/// mało jem, po 17 już nic, ćwiczę chyba z półtora tygodnia, a nawet kurna 10 deko mi nie ubyło
jakież to jest demotywujące :// chyba już na zawsze zostanę wielorybem

Do góry