Delfin_Ona jaka mama i jej samopoczucie taka dzidzia. Ja tez jestem za tym, że kobieta w ciazy może wyglądać ładnie a nie tylko chodzić w wyciagniętych ciuchach. Moja kuzynka zaszła w pierwszą ciążę 8 lat temu, w drugą 4. Jak pamietam całą ciąże przechodziła w dresach i bluzach. A jest w moim wieku (27lat). Nie powiem, bo po domku to tez chodze w dresach ale z domu wyszłam w nich może z trzy razy - na basen i do sklepu
) Zawsze robie sobie makijaż przed wyjsciem i ubieram bizuterię. To tez wyjatkowy czas dla kobiety, więc uważam, że nie warto przesiedzieć go w ciuchach typu worki. Oczywiscie tez duzo zależy od stylu ale myślę, że jaki by nie był nie ma sensu przerzycac się na za duże ciuchy.
Ja mam ambitny plan po ciązy chodzic chociaz raz w tyg na basen. Pewnie nie od razu ale po połogu, hmmm, mam nadzieję, że dzidzia mi na to pozwoli a tata bedzie dzielnie sobie z tym radził. Najchetniej bym brała malucha już ze sobą
) Ale u nas nie ma basenu z odpowiednia woda dla noworodków. Ale poczekamy roczek, dwa
)
Ja mam ambitny plan po ciązy chodzic chociaz raz w tyg na basen. Pewnie nie od razu ale po połogu, hmmm, mam nadzieję, że dzidzia mi na to pozwoli a tata bedzie dzielnie sobie z tym radził. Najchetniej bym brała malucha już ze sobą