reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze brzuszki i ich brak - wracamy do formy po porodzie

reklama
Delfin ona super brzuszek i piekna kobietka ;-)
Nixie jestem pewna ze mimo iz mialas wiekszy brzuszek najladniej wygladalas ;-)zreszta brzuszek urody dodaje ciezarnej kobiecie, bardzo ladna fotka :-)

Dziewczyny ale z was laski normalnie szok :tak::tak::tak:

Nixie - to dziewczynom mogło być głupio ze je zakasowałaś i pewnie było - bo juz dawno nie widziałam tak seksownej ciężarówki ;-)

dzieki :):):).. ale to jedno dobre zdjęcie z setki wykasowanych :)

Delfin ona..tak patrze na twój suwaczek
i wygląda jakbyś sama tam stała w tej różowej tunice ,super zbieg okoliczności :)

mój sylwestrowy kolaż ;-)
sylwestrowo.jpg

ładnie wyglądacie.
Ja w Sylwestra tez się ubrałam na czarno bo czarne wyszczupla heheheeh Ale mi już nic nie jest na tyle luźne żeby brzuszek dobrze wyglądał. Wydaje mi się, że własnie w tych większych tunikach wyglądam jak w worku. Dzisiaj się wazyłam i mam 66kg, 11 na plusie. Z czego połowa to pewnie tłuszczyk. Kurcze w bokach mam wiecej go niz w tyłku. W biodrach mam moze z 3cm wiecej niz przed ciązą. W pasie z 33. Teraz jakoś mocno nie ograniczam sobie jedzenia, ostatnio to wogole buzia się nie zamyka, i to w te swieta dużo takiego śmieciowatego jedzonka wchłaniałam, słodkie, orzeszki itd. Żebym nie musiała garderoby zmieniać w 100% po porodzie. Może w jakies spodnie wejde. Bardzo bym chciała sie dopiąć w moim wiosennym płaszczyku który jest dość dopasowany, hmm był przed ciążą.

Doriss na mnie tez czeka 6 worow ciuchow ktore spakowalam jak przestalam sie w nie miescic. Mam ambitny plan wrocic do stanu sprzed ale cos czarno to widze. Pochlaniam wszystko co mi w rece wpadnie i to jeszcze na noc akurat. Mialam noworoczne postanowienie zeby sobie ograniczyc ale szybko o nim zapomnialam. No nic bedze sie martwic po :-p

reklama
a ja tak duzo nie jem , a waga rośnie jak oszalała, już mam 13 kilochów, dodać do tego jeszcze to co nadprogramowe po tamtej ciaży, to przyjdzie mi zrzucić ze 20 kg :(((( i jak to zrobić???

Do góry