reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze brzuszki i ich brak - wracamy do formy po porodzie

ewelinka - super fotka super brzuszka :tak:

dzięki dziewczyny za miłe słówka :-) potrzeba nam tego, oj potrzeba - a własciwie naszym brzusiom ;-)

reklama
Świetne zdjęcia dziewczyny i brzuszki śliczne. Ja przy okazji robienia fotki w nowej kiecce też coś wrzucam.
31 tc i 2 dni.jpg

Dziewczyny śliczne brzuszki macie;D Fajnie że tyle jest teraz fotek naszych piłeczek ja muszę się zmobilizować i pokazać swoją 113cm piłeczkę hehehe:-D

super brzuszki dziewczyny :) ja jakos ostatnio nie mam ochoty na fotografowanie czy zakupy odziezowe :p Ostatnio kupilam sweterkowa sukienke w H&M w rozmiarze 8 ,czuje ze pod koniec nie bedziemy sie miescily w 10 haha.

mnie też zawsze w butach ważą u lekarza ale jak jest żona mojego doktorka to odejmuje jakies 1,5 kg (na ciuchy i to co zdażyłam zjesc) i zawsze jest tyle co ja mam rano na czczo na wadze w domu. Za to jak ostatnio mnie ważył syn lekarza to odjął 0,5kg a przeciez kozaki mogą tyle ważyć. Też była oburzona!!!!

A brzuszki fajowe :)) jtaudul ślicznie ci w tej sukience :))

Mi nigdy nie odejmuje, więc wagę początkową mam w lekkich letnich ciuchach, a teraz w kozakach i całym ciepłym "oprzyrządowaniu".

jtaudul zakup trafiony. Bardzo Ci ładnie.

reklama
Olcia Ewelinka sliczne brzuszki
jtaudul super zakup, slicznie ci w tej sukience

Ja tez poluje na cos ale nic mi sie nie podoba :(
Ostatnio u poloznej wazylam sie tez w kozakach, strasznie zimno bylo i nie chcialo mi sie ich sciagac. Tu itak nie waza :-) Tak z ciekawosci sprawdzilam bo nie mam wagi w domu

Milego dzionka laseczki

Do góry