reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze brzuszki <3<3<3

Dziewczyny wstawcie swoje brzucholki, to juz koncowka i pewnie ostatni raz☺. Teraz narzekamy a za chwile bedziemy tesknic za nimi
dokładnie :)
wstawię swój jak już będę w domu, a nie u mamy. w sumie Wam powiem, że będzie mi brakować brzuszka chociaż ubieranie butów to dla mnie abstrakcja :)

reklama
mi na 100% będzie brakować brzuszka :( az mi przykro, ze to ostatnie chwile.. mimo lekkich niedogodności to jednak świetnie zniosłam ciążę, brzuszek to taki przyjemny dodatek i słodki atrybut :)

Chyba juz ostatnie zdjęcie mojego ciążowego balonika 39tydz :)
ImageUploadedByForum BabyBoom1458482866.919044.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1458482866.919044.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1458482866.919044.jpg
    50,9 KB · Wyświetleń: 690
Marzenka jak na 39 tc to wcale nie taki duży:) no chyba że to ta pozycja takie złudzenie robi.

Kitki Ty masz brzuszek tylko z przodu, zero boczkow. Z takim brzuszkiem to można jeszcze troszkę pochodzić:) super wygląda

Marzenka, dziewczyny mają rację - Twój brzusio nie wygląda na 39 tydzień :)
Kitki, śliczny brzusio i faktycznie, nie masz w ogóle boczków :)

reklama
Do góry