reklama
klaudynaaa
Fanka BB :)
my planujemy jechać ale chyba tylko na weekend nad morze, zawsze coś :-)
Ja stwierdziłam że jak polecamy do pl będę mieć mała w nisidelku na sobie ( to coś na szelkach) a w pl mam wózek po adzie więc będzie jak znalazł. Ogólnie stwierdziłam że może być wygodniej dla mnie jak tak będę transportować maleńka + Ada i jakaś mała torba podręczna. Ale tak czy siak to wózek dla niemowlaka chyba za darmo jest, tak mi się przynajmniej wydaje?
Renia może tak być, jeszcze nie zaglebialam się w te sprawy. A jakimi liniami latacie najczęściej? My wizzair albo rayaner.
Teraz sen z powiek spędza mi wyrobienie paszportu, w ambasadzie w Londynie ciężko termin znaleźć :-(
Milka, Karolina która ambasada jest wam najbliżej?
Teraz sen z powiek spędza mi wyrobienie paszportu, w ambasadzie w Londynie ciężko termin znaleźć :-(
Milka, Karolina która ambasada jest wam najbliżej?
Ja z wakacjami na ciepłym morzem czekam do czasu, aż dzieciaki będą na tyle duże żeby pamiętać wycieczkę. Póki co pozostają nam wypady nad jezioro - całe szczęście mamy domek całoroczny nad jeziorem i możemy pojechać kiedy nam się żywnie podoba We wrześniu mamy zamiar wybrać się do UK w odwiedziny do mojego brata, ciekawe jak to będzie z dwójką maluchów. Do tej pory jeździliśmy tylko z samą Mają i nigdy nie było problemów. Do połowy czerwca mamy zamiar kupić już 7 os. samochód więc mam nadzieję, że jakoś się zabierzemy
Niestety nie wiem jak wygląda sprawa z fotelikiem w samolocie, ale na pewno wózek można wstawić do bagażu za darmo.
Niestety nie wiem jak wygląda sprawa z fotelikiem w samolocie, ale na pewno wózek można wstawić do bagażu za darmo.
reklama
Kitki, tak Myślę sobie, że jak z tyłu będą 2 foteliki to już nikt się między nie nie wciśnie, a czasami wybieramy się gdzieś z teściami i nie chcemy być zmuszeni jechać na dwa auta. Poza tym wyjeżdżając tylko w 4 będziemy mieli do dyspozycji bardzo duży bagażnik i zmieści się zarówno wózek jak i rower Majki. Tak tak czy siak auto musimy zmienić, bo nasze ma już 14 lat. A nie ma w sumie różnicy czy auto jest 5 czy 7 osobowe, bo chcemy mieć siedzenia dodatkowe chowane w podłodze.
Chcemy kupić takie: zdjęcie tylko po to, żeby pokazać że wcale nie jest takie wielkie
Chcemy kupić takie: zdjęcie tylko po to, żeby pokazać że wcale nie jest takie wielkie