reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze brzuszki <3<3<3

reklama
jajja.jpg
mimsis.jpg

Załączniki

• jajja.jpg
    jajja.jpg
    38,3 KB · Wyświetleń: 552
  • mimsis.jpg
    mimsis.jpg
    29,2 KB · Wyświetleń: 576
Ja stwierdziłam że jak polecamy do pl będę mieć mała w nisidelku na sobie ( to coś na szelkach) a w pl mam wózek po adzie więc będzie jak znalazł. Ogólnie stwierdziłam że może być wygodniej dla mnie jak tak będę transportować maleńka + Ada i jakaś mała torba podręczna. Ale tak czy siak to wózek dla niemowlaka chyba za darmo jest, tak mi się przynajmniej wydaje?

na pewno jest wózek w cenie przelotu tylko wiem że niektóre linie jak jest wpięty do niego np fotelik zamiast gondoli to za to każą dopłacać...

Renia może tak być, jeszcze nie zaglebialam się w te sprawy. A jakimi liniami latacie najczęściej? My wizzair albo rayaner.

Teraz sen z powiek spędza mi wyrobienie paszportu, w ambasadzie w Londynie ciężko termin znaleźć :-(

Milka, Karolina która ambasada jest wam najbliżej?

Ja z wakacjami na ciepłym morzem czekam do czasu, aż dzieciaki będą na tyle duże żeby pamiętać wycieczkę. Póki co pozostają nam wypady nad jezioro - całe szczęście mamy domek całoroczny nad jeziorem i możemy pojechać kiedy nam się żywnie podoba :) We wrześniu mamy zamiar wybrać się do UK w odwiedziny do mojego brata, ciekawe jak to będzie z dwójką maluchów. Do tej pory jeździliśmy tylko z samą Mają i nigdy nie było problemów. Do połowy czerwca mamy zamiar kupić już 7 os. samochód więc mam nadzieję, że jakoś się zabierzemy :)
Niestety nie wiem jak wygląda sprawa z fotelikiem w samolocie, ale na pewno wózek można wstawić do bagażu za darmo.

reklama
Kitki, tak :) Myślę sobie, że jak z tyłu będą 2 foteliki to już nikt się między nie nie wciśnie, a czasami wybieramy się gdzieś z teściami i nie chcemy być zmuszeni jechać na dwa auta. Poza tym wyjeżdżając tylko w 4 będziemy mieli do dyspozycji bardzo duży bagażnik i zmieści się zarówno wózek jak i rower Majki. Tak tak czy siak auto musimy zmienić, bo nasze ma już 14 lat. A nie ma w sumie różnicy czy auto jest 5 czy 7 osobowe, bo chcemy mieć siedzenia dodatkowe chowane w podłodze.
Chcemy kupić takie: zdjęcie tylko po to, żeby pokazać że wcale nie jest takie wielkie :)
d6053454c31837f48a7b3e86db6cc89c.jpg

Do góry