reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze brzuszki <3<3<3

Ania ja też mam wrażenie że ciągle jestem głodna i jem, jem, jem :D Jakby organizm już sobie chciał magazynować, obawiam się że mogę przytyć jeszcze przez to ale przejmować to też się nie będę :)

Co do karmienia i słońca to ja bym na pewno plackiem na słońcu nie leżała, ale nie widzę nic złego w plażowaniu gdzieś w cieniu z takim dzieckiem, wszystko z głową tak żeby było przyjemnie i mamie i dziecku a nad wodą wiadomo że jest chłodniej. Nas tylko wakacje u dziadków czekają też w sierpniu ale też się cieszę na nie, spędzimy czas z rodziną a Damian się wyszaleje :)

reklama
No tak. My chcemy jechac na poczatku lipca. Maly na koniec kwietnia sie urodzi wiec bedzie mial cos ponad 2 mce wiec malenstwo

Kitki ja myślałam o tej miejscowości co polecalas ale chyba zrezygnujemy. Boje się jechać z takim maluchem i 3.5 letnia szalejąca córcia. Poza tym mały nie będzie miał jeszcze 4 miesięcy, pewnie i kolki będą. No mam piętra. Do morza mam 70 km to moze tak skoczymy. Zresztą ja fanka nie jestem. Woda zimna, dzikie tłumy, korki po drodze. Mieszkam nad jeziorem wiec na brak wody nie marzekam:p chyba wakacje będą w domu. Ale ciężko mi to przełknąć bo od 10 lat jeździmy wygrać się gdzies gdzie ciepło. No i córcia uwielbia takie wypady. Nieraz już swoją walizkę pakowala:p

A my na wakacje wyskoczymy może w październiku, może kreta. Zobaczymy, w wakacje boję się z takim malenstwem gdziekolwiek jechać, nawet nad pl morze

jajja.jpg mimsis.jpg

Załączniki

• jajja.jpg
    jajja.jpg
    38,3 KB · Wyświetleń: 152
  • mimsis.jpg
    mimsis.jpg
    29,2 KB · Wyświetleń: 152
My chcemy jechac glownie ze wzgledu na starsza corke, zreszta ja tez nie wyobrazam sobie siedziec cale wakacje w bloku. Licze na to, ze na konirc sierpnia nie bedzie juz tak goraco.

ja bym baaardzo chciała lecieć na wakacje w tym roku z malym, dodatkowo lecimy tez w sierpniu do PL, ja juz obmyslam co trzeba będzie zabrać i przerażenie mnie bierze ile tego będzie :szok:

reklama
milka z tego co wiem wózek możesz zabrać ze sobą bez opłat tylko właśnie nie wiem czy możesz tam wpiąć fotelik np zamiast gondoli, albo może być tak że albo wózek albo fotelik w cenie dla dziecka możesz zabrać trzeba się zorientować bo różnie mają w różnych liniach
ja w sumie z takim maluchem to jeszcze nie latałam, może dziewczyny są bardziej zorientowane ale teraz się wybieram a samochodem to na pewno nie pojadę ponad 1000km z 2 dzieci :D

Do góry