reklama
klaudynaaa
Fanka BB :)
Schauma wow 58 kg zazdroszczę ja z 56 kg startowalam a teraz dobijam do 75 kg pewnie, wejdę jutro na wagę i sprawdzę ile mam na plusie ;-)
ania50
Dziewczyny zrzucimy wszystko ladnie po porodach moja przyjaciolka przytyla 20 kg, widzialam ja po niecalych 3 mcach od porodu i w zyciu bym nie powiedziala ze w ciazy niedawno byla
Ja nie wiem jak liczyc ile przytylam, bo tuz przed sama ciaza schudlam prawie 5 kg ze stresu. Biorac pod uwage wage z ktora zaczynalam ciaze to przybralam juz 13 kg :O
Ja nie wiem jak liczyc ile przytylam, bo tuz przed sama ciaza schudlam prawie 5 kg ze stresu. Biorac pod uwage wage z ktora zaczynalam ciaze to przybralam juz 13 kg :O
klaudynaaa
Ooo tak Martita ja chciałbym wejść w wakacje w mój strój z przed ciąży
klaudynaaa
Ja kupiłam sobie nowy jak schudłam i mam nadzieję że teraz mi się uda wrócić do wagi z przed ciąży i wejdę w niego, no ale zobaczymy
Karolina1987W
Ja w pierwszej ciazy mialam + 15kg ,a teraz tylko +3. Wymioty i zgaga mnie dobijaja ale wynyki mam dobre,wiec sie nie martwie,ze za malo przytylam. Zaczynalam z 10kilowa nadwaga wiec i tak po porodzie bede zrzucac razem z wami. w tym roku mam 4 wesela i na jedno pojedziemy to bedzie trzeba sie pokazac
reklama
Lusinda890
Martita, Karolina to macie faktycznie większą motywacje ode mnie ja akurat jestem z tych leniwych więc nie wiem jak to będzie z tym zrzucaniem :/