reklama
schauma ja mam dokladnie tyle samo na plusie i ludze sie, ze moze w 9 miesiacu uda mi sie juz nic nie przytyc, albo nawet z kilo schdunac (gdzies tak wyczytalam)
Na dzien kobiet zamowilam sobie kurtke wiosenna i bede miala motywacje, zeby w niej dobrze wygladac
Na dzien kobiet zamowilam sobie kurtke wiosenna i bede miala motywacje, zeby w niej dobrze wygladac
"z kilo schudnąć" mistrz hehe
ja też w lidlu ostatnio już sobie kupiłam nowy strój do ćwiczeń i legginsy rozmiar s
O mamo...dla mnie rozm. M to szczyt marzen
Weszlam dzis na wage i 82.2 czyli tak jak myslalam 11kg na plusie. Marze zeby na 85 sie zatrzymac.
renia1321
Fanka BB :)
Kitki nie gadaj bo jesteś bardzo zgrabna, widziałam zdjęcia przecież Ja mam swoje 1,6m więc co innego ty jesteś wysoka to głupio byś nawet w s wyglądała, osobiście nie podobają mi się nawet za chude osoby no ale to jest absolutnie tylko kwestia gustu każdy ma inny a ja mam swoje małe fobie bo lubię mięśnie
Moj maz mowi ze tez nie lubi patyczakow. Wiadomo lubi szczuple kobiety ale za chudych tez nie, dla niego kobieta musi miec piersi i tylek. Dla mnie rozm 38 jest ok. W 36nigdy w zyciu nie weszlam nawet gdy wazylam 60kg przy 172cm. A wtedy to bylam laska
A u mnie ostatnio chyba jest coś nie tak :-(
Od pobytu w szpitalu do dnia dzisiejszego schudłam 2 kg :-(
Co prawda od pobytu w szpitalu zaczęłam jeść dużo delikatniejsze i zdrowe jedzenie, więc mam nadzieję że to przez to, bo brzuszek na pewno mi podrósł.
Od pobytu w szpitalu do dnia dzisiejszego schudłam 2 kg :-(
Co prawda od pobytu w szpitalu zaczęłam jeść dużo delikatniejsze i zdrowe jedzenie, więc mam nadzieję że to przez to, bo brzuszek na pewno mi podrósł.
reklama
Lusinda890
Fanka BB :)
Beata też sądze że to przez stres i się nie denerwuj wagą. Moja znajoma przez wizyty w szpitalu to startując z wagą 61 kg jak rodziła miała 60 kg więc wszystko jest możliwe.
Kitki przecież M to też mały rozmiar, a w ogóle przy Twoim wzroście.
Kitki przecież M to też mały rozmiar, a w ogóle przy Twoim wzroście.