reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze brzuszki <3<3<3

Ja sobie wmawiam, że to woda się zatrzymuje i po porodzie zejdzie raz dwa :D a tez mnie nie waży nikt na wizytach, ale mam wage w domu i codziennie rano sie waze :p

reklama
schauma ja mam dokladnie tyle samo na plusie i ludze sie, ze moze w 9 miesiacu uda mi sie juz nic nie przytyc, albo nawet z kilo schdunac (gdzies tak wyczytalam) ;)
Na dzien kobiet zamowilam sobie kurtke wiosenna i bede miala motywacje, zeby w niej dobrze wygladac :)

"z kilo schudnąć" :D mistrz hehe
ja też w lidlu ostatnio już sobie kupiłam nowy strój do ćwiczeń i legginsy rozmiar s :)

Kitki nie gadaj bo jesteś bardzo zgrabna, widziałam zdjęcia przecież :) Ja mam swoje 1,6m więc co innego ty jesteś wysoka to głupio byś nawet w s wyglądała, osobiście nie podobają mi się nawet za chude osoby no ale to jest absolutnie tylko kwestia gustu każdy ma inny a ja mam swoje małe fobie bo lubię mięśnie :p

Moj maz mowi ze tez nie lubi patyczakow. Wiadomo lubi szczuple kobiety ale za chudych tez nie, dla niego kobieta musi miec piersi i tylek. Dla mnie rozm 38 jest ok. W 36nigdy w zyciu nie weszlam nawet gdy wazylam 60kg przy 172cm. A wtedy to bylam laska:D

A u mnie ostatnio chyba jest coś nie tak :-(
Od pobytu w szpitalu do dnia dzisiejszego schudłam 2 kg :-(
Co prawda od pobytu w szpitalu zaczęłam jeść dużo delikatniejsze i zdrowe jedzenie, więc mam nadzieję że to przez to, bo brzuszek na pewno mi podrósł.

reklama
Beata też sądze że to przez stres i się nie denerwuj wagą. Moja znajoma przez wizyty w szpitalu to startując z wagą 61 kg jak rodziła miała 60 kg więc wszystko jest możliwe.

Kitki przecież M to też mały rozmiar, a w ogóle przy Twoim wzroście.

Do góry