reklama
aniii
aaaaa Kotki dwa...
no Meggi. tylko Ci pogratulować...skąd ty bierzesz na to czas i...energię???ja to nigdy nie lubiłam ćwiczyć.teraz się zmuszę ale jestem po ciężkim porodzie więc za dwa tygodnie dopiero mogę...
w ciąży przytyłam 17 kg. w szpitalu szybko waga spadała bo byłam na bardzo ograniczonej diecie, tylko płyny. ale jak wróciłam do domu to już ani kilo mniej. a zostało mi 7kg. nie wiem czemu, bo wciąż mało jem, czasem mam tylko taki napad, np wczoraj. normalnie bym dała sobie spokój z problemem chudnięcia a raczej nie chudnięcia ale nie mam w co się ubierać. głównie chodzi o spodnie a na nowe szkoda mi kasy. teraz wszystko praktycznie wyciąga niunia...
w ciąży przytyłam 17 kg. w szpitalu szybko waga spadała bo byłam na bardzo ograniczonej diecie, tylko płyny. ale jak wróciłam do domu to już ani kilo mniej. a zostało mi 7kg. nie wiem czemu, bo wciąż mało jem, czasem mam tylko taki napad, np wczoraj. normalnie bym dała sobie spokój z problemem chudnięcia a raczej nie chudnięcia ale nie mam w co się ubierać. głównie chodzi o spodnie a na nowe szkoda mi kasy. teraz wszystko praktycznie wyciąga niunia...
dorotak
Fanka BB :)
nineczko ja potwierdzam że dobra jest A6W http://www.kulturystyka.org.pl/modules/news/article.php?storyid=176 Przetestowałam na sobie
nineczka
Fanka BB :)
Spróbuje wstawic link do schematu tych cwiczen.
Aerobiczna "6" Weidera - Trening w kulturystyce - Wiadomo
Aerobiczna "6" Weidera - Trening w kulturystyce - Wiadomo
Nineczka ja tez z sprzed ciazy to 67 a na koniec 82kg a teraz nie wiem na szczescie i sie nie zamartwiam w spodnie wchodze z luzem ale kulka na brzuchu jest zobaczymy jak mi pojdzie jje zrzucanie chcialabym wrocic tak do wagi 60kg jak wazylam ze dwa lata temu potem sie rozpaslam zmienilam prace.. zaduzo ptasiego mleczka bylo....
ja na razie nie mam sily ani checi na cwiczenia jak znajde wolna chwilke to zawsze znajdzie sie cos do roboty albo po prostu odpoczywam na razie zaopatrzylam sie w pas i nosze go prawie 24h na dobe oby tylko moje brzucho sie skurczylo
Pola 30
Fan(ka)
U mnie 11 dni po porodzie z 74 kg. zeszło na 59,5, czyli do wagi pierwotnej mam do zrzucenia tylko 4 kg.....Niby fajocha, ale przypłaciłam to zaebistym osłabieniem (oczywiście nie specjalnie tak szybko schudłam, tylko ten wykańczający poród i po....)
reklama
M
maja33
Gość
teraz waze 55kg czyli jeszcze 5 kg spdnie z przed ciazy tylko pomazyc tzn wojda mi na tylek ale sie nie dopne jakies 5cm brakuje, a podobno biodra sa szersze o 3cm po kazdym porodzie ale mam nadzieje zeschudne bo szkoda ubran musialabym wszystko zmienic ale poki co kupilam sobie jedne spodnie coby miec w czym chodzic
Podziel się: